.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Не се издържа ... :@

Всеки си има семейните проблеми, знам. При мен вече не се издържа.
    У нас работи само майка ми, която взима мизерни пари. Тричленно семейство сме. Отопляваме се на дърва, както и банята ни е така. Проблемът е, че нищожният ми "баща" (дори не заслужава да се нарича така ... ) не работи вече от ... 15-16 години ?! Нито си търси работа, нито приема чужда помощ, ако някой познат "случайно" се окаже, че е намерил нещо по въпроса. ЕЙ, МАМКА МУ, ПИСНА МИ !! Та, споменах за дървата. Принципно всяка година купуваме, ама тая май ще свършат по-рано от предвиденото, а излишни пари няма, защото подготвям бал и тем подобни глупости. Та, тоя смотан мизерник, бащата де, не си и помръдва пръста, само знае на готово, да се разпорежда и т.н. Хич не ме е страх от него, повишавам му тон ВСЯКА вечер за това, че е една долна отрепка и не върши нищо, че е безполезен и ни дърпа с майка ми назад. И аз не знам майка ми що го търпи - хем е търтей, хем е дърт (на 62, ОМГ, чак ме е срам да го кажа!). Страх ли изпитва, не знам. НЕ СЕ ИЗДЪРЖА. С думи да искам - няма да мога да ви го опиша, ебаси мизерията е.
    Къщата, в която живеем, е на майка ми. Тоя боклук няма и една стотинка в нея. Та, мисълта ми е да убедя майка ми да прехвърли къщата на мое име, че тя с тоя боклук на глава не може да излезе, само аз се разправям с него. И след като това стане (ако стане) - иска ми се да потърся адвокат по недвижими имоти или както там му се вика, за да я продам. Искам да се изместя да живея САМО с майка ми. Ако купя апартамен на мое име - АЗ решавам кой да живее там, нали така?

Може ли някой да ми каже нещо за тия адвокати по недвижимите имоти? Ако някой знае нещо де. Благодаря предварително, и моля БЕЗ ебавки, че ми е писнало от комплекраси и боклуци.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    А не може ли майка ти да ти препише къщата и просто да се разведат?

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Първо обсъди намеренията си с майка ти и тогава предприемайте нещо.

Честно казано аз нямам този проблем и моя баща е стар, е на 28 февруари направи 70... (Не се чудете аз съм от вторият му женитба). Вече и той не работи от няколко години, но пък и не бездейства. Всъщност той чисти готви ииии всичко в къщата. Даже и за двора се грижи когато може.

А колкото до въпросът ти- Ами първо с майка ти говори. Ако тя не иска да го остави к'во правиш ???

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от legoo
    Честно казано аз нямам този проблем и моя баща е стар, е на 28 февруари направи 70... (Не се чудете аз съм от вторият му женитба). Вече и той не работи от няколко години, но пък и не бездейства. Всъщност той чисти готви ииии всичко в къщата. Даже и за двора се грижи когато може.
    Ами попринцип ето така трябва да се държи един пенсиониран баща и мъж като цяло!

Jessie,явно като малка си го пропуснала тоя момент в детската градина,затова че вземи го прочети сега.
    http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=3009&Level=1
    Can It All Be So Simple ?

Град
    Велико Търново
    Благодаря, че никой не се е отнесъл с присмех или нападки.

Ами, legoo, разбирам те, но моят и това не прави. Там е разликата. Завиждам благородно на всички, които имат хубави семейства.

Ами да, говорила съм с майка ми по този въпрос, макар и само веднъж. Тя не каза почти нищо, освен: "Е, сам човек как да живее?" и аз й казах: "Не ме интересува, да се оправя!" След това не каза нищо. Сигурна съм, че й се иска, но май изпитва някакъв страх. Осъзнава, че тоя само ни дърпа назад и няма никаква полза от него. Имам баба на село, тя му е майка, нека да си ходи там, да живее при нея, да й помага, понеже му е майка ... ;хх :@

Относно нотатиуса - вярно. Не бях се замислила за нотатиус. Как става работата с него?

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от legoo
    Ами попринцип ето така трябва да се държи един пенсиониран баща и мъж като цяло!

Jessie,явно като малка си го пропуснала тоя момент в детската градина,затова че вземи го прочети сега.
    http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=3009&Level=1
    Напротив, не съм го пропуснала този момент с приказката, но ако ти беше на мое място - щеше да разбереш какво имам предвид. Тук работата не опира до възрастта, а до самия човек. Безполезен търтей. На най-добрия ми приятел дядо му е на 63-4-5 години (някъде там, не мога да съм сигурна), пенсиониран е, а отделно си ходи на работа. Просто не всичко опира до възрастта.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Той ти е баща,ако не е бил той е нямало да те има тебе..колкото и да е лош неможе да искаш да го изхвърлиш на улицата. Друг е въпроса ако например посяга на майка ти или нещо такова..ако някой удари майка ми пред мене ще го скопя ако ще и папата да е.
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Той все пак ти е баща - не можеш и не трябва да го изхвърлиш сам на улицата.. Няма значение какъв е , но никой не заслужава чак такова нещо..
    И все пак поговори с майка ти .. Ако тя не иска - нищо не можеш да направиш.. И все пак защо майка ти не поговори с него.. Ако трябва седнете тримата и поговорете .. Все ще намерите някакво решение..
    Успех !! (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си