.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Град
    Русе

Да се подстрижа лиии..

Абе, не можах да реша какво ще правя с косата си. Беше къса, чаках я супер много време да порасне, порасна. Отрязах я наполовина, изкарах така 2 месеца, сега я отрязах още и е горе долу до раменете. Обаче май май няма да се примиря да остана така. Всееееееееки ден съм с пресата, изправям, къдряя.. Много свикнах така и изобщо не се харесвам ако не се оправя, а и е къса и не мога нито да я вържа, нито нищо. И мисля да я отрежа съвсем. Отзад да е с такава дължина, че да мога да я вдигам с лак, гел ала бала .. а отпред да е мааалко по-дълго да си остане момичешкия вид И целия свят ми казва "Ама така ще е още по-трудна за поддръжка" Не е ли по-лесно отзад да я нащръкам и да изправям само бритона и няколко кичурченца отпред.. И на всичкото отгоре я боядисах черна и то преди повече от половин година. Можете да си представите до къде ми стигат кафевите "корени". Ако я отрежа, черното ще падне..

http://prikachi.com/images/267/3064267a.jpg

това е сегашната дължина..

Абе, не знам и аз какво питам Просто мнението ви, ще ми отива ли, по-малко обработка ли ще изискваа .. Изобщо да обменим идеи

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз имам проблем с линка.И да го копна целия пак не се показва.

Град
    Русе
    сега може би .. ?

мойта беше така и аз си я направих по-къса.. и спр мн й се радвам ;р
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Повече от фен Аватара на Greshka
    Според мен много ще ти отива ако се подстрижеш особено с малко по-дълъг кичур отпред.Относно грижите не мога точно да ти кажа, но предполагам, че няма да са много

Мега фен Аватара на vagarious
    Ау, много си сладка.
    Според мен ще ти отива къса коса, но отпред дългото, което искаш - или да го няма, или да не е фрапиращо несъразмерно с останалата дължина.Всякак ще ти отива.
    Big or small, lies are lies!

оо според мен ще се получи много добре, даже няма нужда да правиш нещо с по-късата коса отзад ) и с бретон да я направиш пак ще е различно и интересно

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    мисля, че не е кой знае колко трудна за поддържане :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Русе
    Е, аз при всички положения не го искам фрапиращо по-дълго.. Най-много до брадичката да е А попринцип съм си с бритон и не мисля да се лишавам от него Иначе, мерси

Мега фен Аватара на teenems
    и аз мисля,че ще ти ходи
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Аз лично не бих се осмелила чак толкова да си скъся косата.. Ти след като можеш - действай! Хубаво е да се правят експерименти. Мисля, че ще ти отива. [/i]

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако се подстрижеш и тогава всеки ден ще си с пресата. Аз преди две години се окълцах късо като твоето и косата искаше повече грижи, отколкото когато беше дълга. Защото като е дълга, все застава някакси там. Ама като се има предвид, че вече си я подстригала, давай още. И да съжаляваш, ще порасне за няколко месеца.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    и аз мисля,че ще ти ходи
    да,съгласна съм

и бай дъ уей,мисля,че много ще ти ходи със по-светла коса,попринцип не съм привърженичка на черните коси

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Immortalbeloved
    Аз лично не бих се осмелила чак толкова да си скъся косата.. Ти след като можеш - действай! Хубаво е да се правят експерименти. Мисля, че ще ти отива. [/i]
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си