- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво да ям ?!
Виж как започнах аз:
Сутрин - преди училище ям някакъв плод, или два, зависи как съм с времето, но е най-често портокал или киви, мюсли или препечена филия;
в училището се въздържам от купуване на каквото и да било, защото всичко там е вредно, но понякога си нося сурови бадеми от вкъщи, а там си взимам най - много 3в1 или еспресо, или ако съм толкова гладна - дъвка .. Не ти препоръчвам от веднъж да спираш да се храниш по време на училище, защото на мен например 7 учебни часа не ми мърдат всеки ден, понякога залъгвам стомаха със вода /не е особено хубаво на празен стомах,защото един път така се напих че направо ми се пригади/ или от някоя приятелка 1-2 блокчета шоколад.
Обяд - на 90 дневната съм и обикновено за обяд ям яйца, царевица, леща,боб, препечена филийка с масло или салата..
Следобед - жалко че веднъж на 4 дни мога да си позволя кисело мляко, защото го обожавам, иначе ям някой плод/зеленчук
Вечеря - пак като обяда, но ям малко повече от половината от него..
На мен не ми е проблем да издържам вече на малко храна, само съм леко зле с дните и прегрешавам и ям точно това което не трябва, например мляко в плодовия ден, но това е едно на ръка..
Също не знам дали ще ти помогне, но аз например предходната вечер решавам какво ще ям на другия ден и се придържам плътно, с малки изключения като дъвки, кафета и такива дреболии.. И като вляза в супермаркета не се чудя какво да ям и не грабвам първата най-калорична храна от рафта, а се опитвам да подбирам това което съм определила, не е трудно, просто трябва да свикнеш.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."