- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля Помогнете - не издържам повече !
И така имам следният проблем - лудо влюбен съм в едно момиче. Ходим в една и съща езикова школа. Не съм сигурен но мисля, че и тя ме харесва. Когато се записах на уроци забелязах, че от време на време лекичко поглежда към мен (Дали е било от любопитство) ? Рядко разговаряме но когато говорим тя се усмихва непрекъснато и се смее на шегите ми. Също така когато си говорим тя избягва да ме гледа в очите. Защо ?! Няма си гадже, знам от нейни приятелки. Обличам се добре имам известна доза самочувствие (не съм и супер надут), не ме е страх да разговарям с никое момиче. Ето тук обаче идва и същината на пролема - немога да и предложа ! Просто немога ! Имах един кошмарен момент в миналото и просто немога да и разкрия чувствата си ! Пък и какво ще стане ако ми каже "НЕ" ? Аз ще продължа да я обичам и ще я виждам всеки ден ! Има ли начин да я предразположа тя да направи първата крачка ? Да и покажа с поведението си че я харесвам ?
Благодаря предваително !
One Love, One Life, When it's One need in the night...
Едва ли я обичаш,сигурно си влюбен.Ако ти каже "НЕ" продължавай напред..няма нищо лошо ако ти откаже (поне ще знаеш,че си пробвал) Иначе почни да излизаш с нея не и го сервирай изведнъж,и постепенно разбери какво иска тя...!
Love! And may God bless you all !!
Отиди и я покани.
Ако има "не" - голяма работа, опитал си. Ако се терзаеш и не правиш нищо - по-зле е за теб и се измъчваш повече.
Самочувствието ти липсва!
И защо не можеш да показваш чувствата си? Какво ти е оправданието?
Всъщност какво смяташ да и предлагаш?!?!
Ако тя направи първата крачка, си за никъде... Така че се вземай в ръце и действай, без да си търсиш оправдания. Трябва да станеш мъж, не момченце.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ти си противоречиш....
Първо трябва да си наясно,дали я харесваш,или ''обичаш''.
Но според мен ,само ти е завъртяла главата и си адски влюбен,което НЕ значи,че я обичаш,a,че много я харесваш,между двете понятия има ОГРОМНА разлика.Не можеш да я обичаш,защото не си я опознал достатъчно.ЩЕ е глупаво,да отидеш и да и кажеш ''аз те харесвам,искаш ли да се гаджосаме''().Просто бъди често около нея.Покани я на кафе,със сигурност ще разбере на къде биеш.
![]()
Още едно момче с признания...
Нещата стават постепенно и не са нужни думи.. Викай я да излизате заедно насам натам, поопознайте се малко, ако се разхождате я хвани небрежно за ръка, не бързай да я целуваш на първата среща...
Може да те харесва и да чака да я поканиш...
След школата я изпрати до някъде, от там можеш да започнеш...за "чао" може да я прегърнеш... покажи й че много ти харесва, няма нужда да говориш.