- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте предпочели?
Какво бихте предпочели? Млад с Москвич или възрастен с Мерцедес ? Интересно ми е какво мисли по въпроса женската част от форума айде слушам ви![]()
Какви са тези малоумни теми?
Гаджето ми няма кола и не бих го заменила нито за тоя с Москвича, нито за оня с Мерцедеса.
Егати ограничените хора.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
млада с мерцедес
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Това дали е баш за тоя раздел не знам,,, не мисля всъщност..
Не бих избрала нито един от двамата бих си потърсила трети.. света не свършва с един пич с "Москвич" и една мутра с
"Мерцедес"
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Млад с Москвичч![]()
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Ходете се прегледайте, плс.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мацка на мотор![]()
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Поредния сдуханяк, мислещ си, че мацките откачат по лъскави коли.
Айде да те светна за някои работи:
Жените харесват мъже с пари, заради самочувствието и сигурността, които излъчват. Един мъж, дори и да няма въпросното самочувствие и сигурност по рождение, изглежда такъв, когато се пооблече, похарчи малко мангизи с лека ръка или форсира яка кола.
Да, и обикновените момчета могат да имат тия две качества. Ама не всички. Тези, дето ги нямат, могат само да се сдухват още повече и да си мислят, че причината е в липсата на лъскав автомобил.
Мисля си, че за вас парите и колите са нещо като... гримът и силиконът за жените.Може и без тях, ама не всеки е добре без тях. Хи-хи.
all day... all night... what the fuck?!
омг![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от nikitka_
И аз не бих устояла на такава гледка...Първоначално написано от BlindedAngel
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
хахаха!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ооо, Боже, и на мен ми писна от такива теми, от някакви лузъри, които понеже никой не харесва, са решили, че парите са им виновни, респективно и жените и някакви сложни и завъртяни теории.
Донякъде съм съгласна със ScarletBite, въпреки че на мен лично "форсиращите яки коли" типове са ми по-скоро противни, както и "каймака" от лъскави хора, съставен от силиконови курвички и мачовци.
No thanks...
Много тенденциозен въпрос, но ай', младия с Москвич.
Лично аз не мисля, че парите са критерий, всичко опира до самочувствието и маниерите. Мене някви "гангстери" даже ме плашат в известен смисъл, а еснафи и сноби също ме отблъскват, so... Никога не е проблем, когато младежът си се вози в автобуса, вместо да кара возило.
Но ако си беден и смотаняк по природа и манталитет просто няма да стане. Оплакващи се, врънкащи момченца никой не търпи -> имам предвид да се самосъжаляват и да сипят жупел по жените и несправедливата съдба, а у.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нормално е куклите и позите да са ти противни.Първоначално написано от jghgh
Между другото, на мен ми се струва, че им мина модата. Сега всички взеха да се правят на много извисени и разкрепостени.
Ама само фактът, че "форсира яка кола", дава на един мъж самочувствие. Затова и се отличават от другите - заради самочувствието, не колата, както написа и ти.
За пореден път казваме едно и също, ама по различни начини.Абе, коя зодия си?
![]()
Рак.
Ти сигурно също, ако ти гледам местожителството, или пък си Скорпион.
Както и да е, аз лично не харесвам самочувствие изградено на материални придобивки. Такива хора ми се струват много студени... отблъскват ме... и ми се струват еснафи и парвенюта ииии... да.
Не че се правя на извисена, въпреки че може би (едва ли?) си визирала мен.
Мда, ама... за да получиш нещо материално, трябва да имаш и качества, за да го получиш. Изключвам мутрите и подобните им.
Естествено, че нямах предвид теб. Аз не те познавам...
Хаха, Скорпионът ми е силен, изгрява като асцендент и също ми е лунен знак.Но зодията е Близнаци.
![]()
Ама на повечето на нашите години, материалните придобивки са им от мама и татко, и на това се върти голфО им, "социалния им статус" и т.н., лол.Първоначално написано от ScarletBite
Разбира се, казвам го, и защото съм в известен смисъл предубедена, понеже съм се срещала с по-превзети хора и са ми оставяли лош вкус в устата.
пп. И аз имам Луна в Скорпион, rawwwwwwwrr
стара с трабант, направо ми омекват краката
Мъдроста се лее че прелива![]()