- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ефекта на разделените къдрици
Забелязвате ли как всяка къдрица си е отделена и е някак "плоска"?
Еми, аз искам да постигна този ефект. Винаги, когато си къдря косата с преса, къдриците се събират и трябва постоянно да ги разделям. Как се постига това, което е на снимката?
На тази снимка? Професионални стилизиращи продукти и фотошоп.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пръскаш лак(по-добре със силна фиксация) на всеки кичур по отделно преди да го накъдриш.
Не се ли пръска след като се накъдри?Първоначално написано от Lenny
Преди и след. Накрая си пръскаш и цялата коса.Първоначално написано от MeLikesPie
Моите къдрици стоят разделени, когато ги напръскам обилно с лак. Така всяка си става за себе си.
Ако не ти се свиди косата пръскай лак преди да изправяш. Но имай предвид, че комбинацията лак+преса изтощава неимоверно много косъма. А формата и положението на къдриците зависи предимно от техниката на къдрене, не толкова от това с какво ще ги фиксираш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И друго нещо освен лака е когато се къдриш всяка къдрица на разл страна смисъл.. когато започаваш първият кичур го къдри отвън-навътре, вторият отвътре-навън, третия като първия и така.../силно се надявам да си ме разбрала, тъй като не съм много добра в обясненията ;д/ и след това трябва и лак да пръснеш да ;д
става както по -горе обясниха като всеки кичур го къдриш на различна страна. Колкото и лак да сложиш те пак могат да се ''овъртят'' една във друга ако са къдрени на една и съща страна.