- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Secret fantasy - Avon
Някой има ли парфюма secret fantasy на Avon? На какво мирише? дълготрайна ли е миризмата?
аз го имам ..супер сладка ,трайна миризма ОБОЖАВАМ ГО !![]()
Hostis Honori Invidia
даа.. миризмата може да се определи точно като "сладка" .. иначе е дълготраен (ако не пушиш естествено) .. иначе пак се усеща,но с примеска на тютюнев дим и става кофти ..
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
неее ;д .. супер лекичък и приятен е ...![]()
![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
и колко дълго д/г мирише?!
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Nadunda, то попринцип трайността и начинът, по който се развива даден аромат, си зависи от самата кожа. Но при мен при пръсване на китка след 5-6 часа го усещах, което за парфюм от Ейвънска класа си е добре. Скоро и цената беше добра, иначе точно като момичешки лек аромат мога да го опиша. На някои (момичето, от което си фъснах) им напомня на дъвка. Вече зависи от вкуса ти.![]()
абе, преди имаше брошури онлайн, целият каталог можеше да се разглежда в нета, сега що не го намирам?![]()
Хубав е ,но ми е доста бонбонен ...
на мен също. Аз съм и представител на Ейвън и не ми стана много ясно защо толкова момичета ми го поръчаха.. аз не обичам сладникавотоПървоначално написано от cvetinka94
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥