- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Родителите ми
Нямам идея какво да правя.Ще започна от там,че баща ми попринцип е много строг и че аз съм почти на 16.Преди 6 месеца на шега излязох с едно 21 годишно момче,но нещата се задълбочиха и от тогава сме заедно.До сега не съм изпитвала такова чувство-обичам го.Пазех в тайна връзката от родителите ми,защото ме беше страх как ще реагират,макар че знаех,че рано или късно трябва да им кажа.Хванаха ме един път в лъжа,с друга успях да оправя положението,но най-накрая реших да им кажа истината.Реакцията беше както и предполагах-много си малка забрави за него.Аз му предлагах да ги запозная всичко,но не.Майка ми много ме защитава,но много я разочеровах,че дори и на нея не бях споделила.Баща ми наистина полудя сега иска да ме води на гениколог.Въпросът ми е съществува ли лекарска тайна за непълнолетен пациент?Много е важно ако разбере че съм правила секс света ще ми се стори тесен.Не знам какво да правя изобщо ;(
Те са ти родители, ти си им дете, при това непълнолетно. Лекарска тайна, за твое нещастие, в случая не може да има.
Животът е адът описан в Библията!
позната до болка история.... изчакай да мине малко време и кажи "Съжалявам.. бяхте прави.. прекалено голяма ни беше разликата..не беше за мен.. простете ми .. бях заслепена... дрън-дрън-дрън.." и ще забравят за генеколога ... И аз тогава бая зор видях ама като им се направих ,че съм ги разбрала и ,че съжалявам,че въобще съм била с него иии че съм ги лъгала ..се успокоиха... Иначее сега на тея години вече осъзнавам колко е билло глупаво всичкоо и как наистина не е имало смисъл от въпросната връзка и вс. други глупости ... Но.. така хем баща ти ще те приеме за малко по-зряла,тъй като сама поемаш отговорност ... хем ще се разминеш.. хем ще се почувстваш по-добре ...
Просто.. знам,че си стресирана,,,успокой се.. и всичко ще е наред...
ПП. Дори да разберат за секса - няма да ти се карат.. по-скоро ще са шокирани.. ще им стане мъчно ... ще обвинят себе си .. и ще се питат "Къде сбъркахме ние с детето" ... Ще те питат защо ... А ти трябва да продължиш да играеш ролята на "отговорна" ... ако се стигне да те заведат - те те водят точно за да получат отговор на този въпрос.. Иначе ако стане нещо им кажи,че просто си го направила сама... момичетата на тази възраст често изпитват нужда от самозадоволяване![]()
ПП2. По принцип не съм привърженик на лъжите .. но иначе ще загазиш двойно,няма да ти имат доверие и животът ти ще стане Ад... Надявам се ме разбираш .. и разбираш,че просто трябва да споделяш всичко с майка ти : )))
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
^Ако майка й не я предразполага за споделяне, как да сподели ? В смисъл не знам дали е така, просто не е изключено. Иначе съм съгласна с мнението ти като цяло.
Авторке, опитай се наистина да споделяш повече с майка си, можеш само да спечелиш от тва.
Баща ти,те ревнува,нормално е,ти си неговото малко момиченце и винаги ще си останеш.
Относно до другото........
Може да напише,че си девствена.
Зависи от човека.
Помоли го.
И като разберат, че си отворена, и че си правила секс..какво? Да не дойде края на света? Омг..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Знаеш ли че ако разбере баща ми може да осъди момчето,тъй като съм малолетна т.е. още нямам 16 и това може да се осъществи без мое съгласие, а това че ще бъде убито от бой е съвсем друг въпрос....
Той ти е голям за мен, а и да не си спала с него.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Най-после един истински проблем, а не от типа на "аз го обичам, а той не знае, че съществувам, веднъж се видяхме и той ми намигна, БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?", написано с тон и половина правописни грешки.
Споделям мнението на XxNymphetaminexX, играй го отговорна и "осъзнала грешката си" и би трябвало да ги умилостивиш. Надявам се не им създаваш други сериозни ядове (проблеми в училище, движене с кофти компания) и по-леко ще го преживеят.
Разликата в годините не е чак толкова голяма, но все пак внимавайте.
Welcome to the Jungle...
Родителите ми веднъж загубили доверието си в мен ще ме проверяват с кой съм,къде съм и какво правя,а аз не искам да се отказвам от това момче...
Каквото си си надробила,това ще сърбаш !![]()
Много кофти ситуация. Прегледа при гинеколога със сигурност няма да е в присъствие на родител. Възползвай се и й/му обясни горе-долу за какво става въпрос, много е вероятно да те разбере. Но с това пък не си оправяш основния проблем с родителите...не знам какво да ти кажа. Едва ли при такива взаимоотношения в семейството, има начин да продължиш връзката си с това момче. Аз не мисля, че разликата ви е голяма, нито пък, че е от особено значение ако има чувства. Може би ако минеш метър с гинеколога и баща ти се успокои ще можете и по-спокойно да обсъдите положението и какво ще правите занапред.
Мда. Права си.
Слушай обаче..ТИ си отговорна за действията ти..във смисъл, ако и 2мата сте били съгласни, нямат право да го съдят. Вие сте го направили по взаимно съгласие (предполагам) , ако те е изнасилил - друга работа. Относно боя, това си е м/у тях, но за мене не е много морнално да ходи да го търси да го пука от бой, защото те е отворил..сееш ли се.. С бой нищо, ама напълно нищо не се постига.Според мен тогава не е била добра идея изобщо да се хващате 1 за друг, след като може да има такива последици, ама би трябвало да съм аз тоя дето да ги говори тия
Последвай съветите за "осъзнала грешките си"..пък каквото стане - стане. Поне ни дръж във връзкаАааа да..и УСПЕХ, ще ти трябва
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Малолетна е и даже няма и да я питат ако се стигне до там. Само едно медицинско му трябва на баща й.Първоначално написано от FuckedUp
Кофти, ама представи си к'во му е на момчето..Да го съдят, че правил секс със приятелката си?! Кажи ми, това нормално ли е?!Първоначално написано от Goddess
Roses are brown,
Violets are brown,
ОООО ама как ми е писнало от такива глупостиии...
ти си голям човек...отстоявай си правата забога....
иначе не само ще те водят по гинеколози ами и нз какво още :Х:Х:Х
и още нещо как си стигнала до там, че бащати и майка ти да те постават в такова положение...
не че ти се карам или нещо такова...просто ме е яд, че все още има такива родители...
и само да ти кажа, че майките колкото и да ни подкрепят някой път просто не могат да надвият на простотиите на бащите..
Ако не се откажат за гинеколога пиши на ЛС да ти дам едни телефони....100% след това няма да имаш проблеми с вашите.
Успех....
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
Ами със сигурност не. Живеем в 21 век и такива консервативности ми идват в повече. Родители са й и имат право да да загрижени, но чак такива крайности....Първоначално написано от FuckedUp
А приятелят ти какво мисли по въпроса наистина ? Говорила ли си с него ?
боже мой....баща ти какъв е генерал ?,а ти военноподчинена!я се стегни ,на 16 си и е нормално да правиш секс ,да имаш приятел и да излизаш!обясни му и му дай да прочете някоя книжка ,как да се държи с тийн
![]()
love is gone!
Никои не си избира родителите...Аз не искам да изпадам в някакъв бунт срещу тях,защото най-накрая ще загубя повече.Приятелят ми е изключително разбран,от преди знае,че това може да се появи като пречка между нас и постоянно ми заявява ,че и сега да сме принудени да се разделим ще изчака да стана пълнолетна и ще сме заедно.Той наистина е страхотен,но в техните очи е поредния батко завартял главата на малкото момиченце и я разиграва,а ако сами не поискат да се срещнат с него аз не мога да ги накарам.Според баща ми той иска да се запознаят,за да имал картбланш за мен уж да прави всичко...
Първоначално написано от marti93
много точно ... седни и поговори с баща си и му обясни за отношенията си с това момче![]()
Ами родителите на приятеля ми са адвокати,той също учи право и от тях знам това че родителите ми могат да го осъдят.
ако си малолетна(под 14) могат да го съдят без твоето съгласие,защото се счита за престъпление. Когато си над 14 ( непълнолетна до 18.) не могат да го съдят. Полов акт с непълнолетен не е подсъден, ако непълнолетния/та осъзнават какво вършат и желаят неговия резултат. С две думи ти си съгласна и осъзнаваш, а от това следва, че няма как да го осъдят, спокойно. Баща ти да не се пали много![]()
Това е една добра новина,въпреки че не променя основния ми проблем...
принципно гинеколози, лекари са длъжни да пазят в тайна всяка информация, която им става ясна по време на изпълнение на своите задължения и е ВЪВ връзка с пациентите. Ако си настоятелна може да се съгласи , помоли го. Те са длъжни да пазят тайна, но не съм сигурен дали това се отнася до непълнолетни лица. Все пак не си напълно дееспособна, а и родителите ти се явяват до известна степен попечители, ама това е във връзка само с по- важни сделки, които не можеш да правиш без тяхно съгласие. Помоли го !