- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Родителите ми
Няма да се разделяш с приятеля си,заради товаДостатъчно голяма си за да си имаш приятел,та дори и да правиш секс.Баща ти трябва да го разбере.Не жертвай щастието си,заради ревността на баща си
![]()
Стига сте й пълнили глава с глупости, че е голяма и че не трябва да слуша родителите си. Не само, че е едва на 15 ами и докато техните я хранят е длъжна да се съобразява с тяхното мнение.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Вярно, но до известна степен. Напълно е нормално да са притеснени, аз бих постъпил по същия начин като баща й. Но да не желаят да видят момчето или да го изслушат, ето с това не съм съгласен. Контрол, но до известна степен. А тя трябва да ги уважава и да не ги лъже. ПС:
И тези, които твърдят, че е нормално да води полов живот на 16 год ..не са прави.
Аз пък мога да ти кажа, че това е времето когато се започва сексуален живот. това е нормалната възраст ... 16-17 години.
Ем така е ходете с по 5-6 години по-големи от вас, мислете си че след няколко седмици ги обичате, задоволявайте ги, после ревете и викайте мъжко свясно нема![]()
след 18. На 16-17 започват само тези, които се мислят за много компетентни или от наивност. НЕ случайно имаш граници - малолетие, непълнолетие и пълнолетие.Първоначално написано от burpp
Нормалния сексуален живот се започва след брака, но естествено 21 век е извратил нещата, всеки трябва да се обработва безразборновече няма сакрални взаимоотношения
![]()
безразборно е точната думичка![]()
Първоначално написано от Righteousness
Абсолютно съгласен .
Кофти ситуация.
Ако все пак те заведат на гинеколог и ти нямаш друг избор(това зависи дали тренираш нещо) .. можеш да им кажеш, че си се 'отворила', докато си спортувала. Бтв, тва е често явление, така че може и да ти повярват![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Доста трудно при обстоятелствата, не мислиш ли?Първоначално написано от Kalliaa
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
нормално е да са притеснени, и когато станат родители забравят, че и те са били деца. наистина си малка и явно за това иска да си девствена. но вкрайна сметка ти няма вечно да си девствена и сама, нали? долкото з лекаря, ако ти го помолиш, няма да каже. съществува такава тайна, но каквото и да стане, по принцип момичетата не споделят с бащите си такива неща, така, че той не трябва да е изненадан, ако разбере. според мен обаче това е голямо унижение да те води на гинеколог, все едно живеете в арабските емирства. не мисля, че трябва да се разделите, заради родителите ти, но ако те не го приемат, това рано или късно ще се превърне в голям проблем. сега сигурно си мислиш, че цял живот ще сте заедно, но това надали ще стане![]()
Относно на каква възраст се прави секс наистина е много индивидуално.Не смятам,че на 15-16 обаче било много нормално както казаха някои.За сега темата не се е отваряла от баща ми,а аз не смятам да започвам първа разговора,когато е готов сам ще ме уведоми какво е решил.Приказвах само с майка ми и тя беше много разочарована от мен,за което напълно я разбирам.Осъзнавам,че трябваше да и кажа,макар че според нея съм допуснала грешка,а не е така.Тя говори наизуст без да познава момчето.Вчера ми каза настрои се психически,че едва ли ще си с това момче,но аз искам да се боря за него,а не знам как???Какво повече мога да направя,да им кажа???
Ето за това искам като се оженя и имам семейство да ми се роди момче.
Ще помоля всички, които казват на момичето по един или друг начин да се бунтува срещу родителите си и защитават връзката и с това момче, да ми кажат как биха се чувствали те, ако 15 годишната им щерка се пющи с 21 годишен...![]()
От гледна точка на родителите и това момче може да бъда всякакъв, реакцията им е напълно нормална. Колкото и да е свестен и т.н. това са 6 години за бога
![]()
А и каквото и да ми говорите на 15 тя е просто едно малко, незряло и наивно момиченце, което живее под покрива на родителите си...
Аз също не подкрепям идеята момчето да бъде съдено, но колко трябва да си отчаян, за да прибегнеш към 15 годишно момиче![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Не че има голямо значение,но разликата ни е 5 години,а и както казах излязохме на шега.Никои не е предполагал,че ще се развият така нещата.Какъв извод си вадиш щом е с по-малко момиче?Половината момичета на неговата възраст са толкова празни...
понякога е по-добре момчето да е по-голямо, защото в такъв случай има по-голяма вероятност да е по узряло. родителите ти са прави, разбери ги и ти, но в случая щом имаш желание да си с него и те трябва да те разберат. не се карай с тях, каквото и да правят или казват говори спокойно, защото в този случай скандалът с нищо няма да помогне. кажи им например, че не моможеш да си сигурна дали няма да се разделите утре, след седмица или години или пък няма да сте заедно повече време, но това няма как да го разбереш, ако не опиташ. в крайна сметка и родителите ти като са се събрали не са знаели до къде ще стигнат нали? мисля, че би трябвало като чуят тези думи да се замислят над нещата.
Blueface много правилно говориш като цяло, но според мен не е нужно да е отчаян, за да е с нея, колкото и рядко в днешно време да се случва има любов. а и моят приятел е с 6 години по-голям, но аз съм на 21![]()
Стискам палци да нямаш лоши последствия.
Родителите ти имат изключително грешен подход, но да не ти пука. След 3г. като започнеш сама да си изкарваш парите (или по-рано ) - ще се изнесеш и гък няма да кажеш.
Потърпи ги още малко .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...