.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 140
    Цитирай Първоначално написано от Daisy11
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mtQJsONY20Q&feature=relmfu[/youtube]
    Преди малко се изкъпах и сега ще го пробвам.. само че няма да чакам 2 часа, че ми се спи вече.. Ще си легна с кокчечто, само дано да оцелее
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Сложи ли някакъв продукт, намокри ли си косата?

Ии, плитки ли си направи или рибени кости, защото ако е второто - разбирам те...
    Значи навлажних си косата, не мокра да тече ами до леко влажен ефект. След това си сложих на Gliss някакъв стимулант за коса смисъл мисля,че е за подхранване на косата, но не съм слагала лакове,пияни и т.н. И плетох плитки,не рибена кост ( незнам как ) Но плитките бяха много ситни разделих си косата на 6 и всяка една част съдържаше по 3 плитки и после я сплетох на 6 големи смисъл плитка с плитка дано си ме разбрала,че аз малко обяснявам....
    Моята коса след плитки.Излизам от бнята хубаво я подсушавам с кърпа на положение влажна коса,не мокра.Плета на обикновенни притки с три кичура окло 6-7 плитки(косата ми до средата на гърдте) и оставам да спа с тези плитки.Сутринта разплитам внимателно и получвам ефект като от ретро преса.

http://i56.tinypic.com/1kgw6.jpg

С малко намръщена физиономия,защото нервих някого ;]

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Цитирай Първоначално написано от Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Сложи ли някакъв продукт, намокри ли си косата?

Ии, плитки ли си направи или рибени кости, защото ако е второто - разбирам те...
    Значи навлажних си косата, не мокра да тече ами до леко влажен ефект. След това си сложих на Gliss някакъв стимулант за коса смисъл мисля,че е за подхранване на косата, но не съм слагала лакове,пияни и т.н. И плетох плитки,не рибена кост ( незнам как ) Но плитките бяха много ситни разделих си косата на 6 и всяка една част съдържаше по 3 плитки и после я сплетох на 6 големи смисъл плитка с плитка дано си ме разбрала,че аз малко обяснявам....
    Моята коса след плитки.Излизам от бнята хубаво я подсушавам с кърпа на положение влажна коса,не мокра.Плета на обикновенни притки с три кичура окло 6-7 плитки(косата ми до средата на гърдте) и оставам да спа с тези плитки.Сутринта разплитам внимателно и получвам ефект като от ретро преса.

http://i56.tinypic.com/1kgw6.jpg

С малко намръщена физиономия,защото нервих някого ;]
    Леле имаш уникално готина коса и ти се е получило супер Аз снощи пробвах пак само,че на суха коса намачкана с пяна, но не се получи кой знае какво.. Отказвам да се мъча с тези плитки вече,защото никакъв ефект не ми се получава заради прекалено гъстата ми коса Мисля да пробвам това с чорапа.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

http://img861.imageshack.us/img861/9562/s6001330.jpg

и моята е гъста .. това горе е ефекта на спане с две плитки рибена кост .. без да ми е била мокра косата или пръскана с някакъв стилизант ..
    може би когато я мокрите/пръскате се получава по - голям ефект ? не знам, на мен и така много ми харесва !
    :P

Цитирай Първоначално написано от Dannue
    http://img861.imageshack.us/img861/9562/s6001330.jpg

и моята е гъста .. това горе е ефекта на спане с две плитки рибена кост .. без да ми е била мокра косата или пръскана с някакъв стилизант ..
    може би когато я мокрите/пръскате се получава по - голям ефект ? не знам, на мен и така много ми харесва !
    :P
    Твоята се е получила тип ''небрежни вълнички''. Иначе е сладко А как си правиш рибена кост, смисъл как се прави

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Dannue,струва ми се права...или леко чуплива

Снощи спах с две плитки,тъй като не мога да плета рибена кост /много исках,нооо.../ и на сутринта косата ми беше много хубаво накъдрена.Сплетох ги по-отдолу,за да не стане съвсем бухнала отгоре...Днес ще пробвам с три плитки и дано утре не бъда с негърска коса ;д

Danue, резултатът ти е доста по-лек, отколкото се получава с продукти или вода, но пак е доста като за суха коса.

мерси <3 ..

и нее, не е чуплива, защото при нея къдричките са някакви никакви и .. знам го от личен опит, косата ми е такава в естествената си форма ..

рибената кост и аз не знам как да я правя, карам майка ми да ми я сплете преди да си легна ..

и да, получава ми се тип surfer girl или нещо подобно, иначе отзад е по-къдрава, но не можах да я снимам ..

другия път ще пробвам вашия начин .. (:
    иначе просто следвах инструкциите на онази японка .. нейната май не беше мокра ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Хубава темичка.. Ако попадна на някаква интересна прическа,ще постна (: [vbox7]http://www.vbox7.com/play:26476449?r=google[/vbox7]
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^ сладурска прическа
    Някой пробвал ли е това с чорапа? На мен ми се иска да пробвам,но косата ми е на къси етажи и ще стърчи сигурно

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Пробвала съм с фолиото и с ластичките и наистина се получава много хубаво

Няма да ти стигне косата, иначе добре се получава, даже на етажи е по-добре.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Абе някой може ли да ми даде клупче за къдрене с пяна, че аз се пробвах веднъж и нищо не се получи?

След като се накъдрих с плитки,после сложих пяна и стана много гадно...всичко се развали - с лак си беше добре . Оформянето на косата с пяна никога не ми се е получавало /само след изправяме.../

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa
    Абе някой може ли да ми даде клупче за къдрене с пяна, че аз се пробвах веднъж и нищо не се получи?
    И аз това търся. И ще стане ли без дифузер, защото нямам
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Къдренето с пяна се прави точно с дифузер, другият вариант е с ролки или нещо друго.

ПП И аз нямам дифузер.

Виждала съм,една позната да си я суши и да я мачка с ръка,едновременно

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    http://www.youtube.com/watch?v=nv7My...eature=related

Ето така се начупва косата без дифузер :P Обаче трябва практика. . аз моя го изгубих миналото лято и ме беше много яд / хехе все още не съм си купила нов /
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Mоята любов прическата де [/quote]
    аз имам голям проблем с изправянето на косата по този на4ин.. смис нейната окса е перфектно права а мойта е доста чоплива... и до сега никога когато съм я изправяла не е била толкова права! прическата е мн забавна и мн ми харесва, но не мога да си я направя
    Една кенза ми се изчайка
    на прозорения отворец
    и аз я пушнах с гръмаката!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Хубава темичка :P Ще изпробвам някоя от прическите ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Хей нещо замря темата Не е само за къдрене , давайте идеи

Супер фен Аватара на rosencetooo
    http://www.youtube.com/watch?v=Js7bz...layer_embedded
    Направих се така.. сладко се получи ;д Ама да видим , как ще е след като спинкам ;д Дано да не се развали
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на djipsito
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GcDLR14yeM0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ctkXA4V0zTg&feature=related[/youtube]

Повече от фен
    Прекарасна тема !! Искам да ви попитам нещо:
    Косата ми е до раменете на черта е. Ако я направя на къдрици с метода с фолиото добре ли ще стои според вас или ще изглеждам като бухал?

Супер фен Аватара на djipsito
    ^ мимее ;д

Не съм от най-запознатите ама ми се струва, че косата като е по-къса и ако се накъдри се "вдига". Това как ще ти стои прическата и дали ще ти отива зависи от формата на лицето ти и т.н.

Пробвай ей така за спорта вкъщи и ако ти хареса ще знаеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си