- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам двама
Напълно правилно, подкрепям мнението! Още повече мога да ти помогна като ти кажа да прекараш 2 дни с единия и 2 дни с другия. Който те впечатли повече с държанието си и жестовете си, без ти да си предизвикала по никакъв начин (например: направи ми кафе, масаж, прегърни ме), следователно - той е твоят човек. Разбираш ли? Просто не прави нищо и гледай как те те обсипват с внимание и показват загриженост и отговорност. Ако един от тях наистина те харесва, то той ще си го покаже. Така ще си сигурна за себе си. Надявам се ги познаваш достатъчно добре. Просто прекарай с тях известно време и анализирай резултатите чрез метода с плюсовете и минусите.Първоначално написано от kombarka
![]()
Live now, this is your time!
и аз се обърках..миналия месец започнах да харесвам едно момче, което е с година по - голямо, този месец му казах, но той ми писа, че харесва друго момиче.с него почти не се познаваме, дори ми бърка името, но е готин!около ден - два след това едно бившо гадже ме пита дали искам да се аъберем...пламенно ми се извиняваше и каза, че ме обича! КАКВО да правя???