.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Супер фен Аватара на mayaaa

Гъста коса

Извинете ако вече има тъкава тема ... Въпроса ми е как мога да си сгъстя косата и какво мислите за тривитаминола?

Мега фен Аватара на vagarious
    Оооооооффффф айде пак същите темии, пак същите мнения ..
    Много е НЕПРИЯТНО, когато във всяка втора тема се пита за тривитаминола, растежа и сгъстяването на косата.Аман.
    Потърси из страниците, търсачка също има ..
    Big or small, lies are lies!

Здравей mayaaa ,не съм я пробвала но съм си набавила нужните продукти и през почивните дни ще я направя и мога да споделя моето мнение ,но където да съм чела и гледала няма лошо мнение за тривитаминола !! Разрови се ако желаеш има много теми във всеки форум има по една такава отворена тема с тази маска но трябва да е от оргиналната т.е има една основна кято е следната : Маската е следната:
    2 суп.л. тривитаминол
    1 суп.л мас
    1 суп.л ракия
    1 суп.л оцет
    2-3 капки газ.
    Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави кисело мляко, мед или жълтък. Наистина има много,много,много добри отзиви за тази маска ,има много жени които след някаква злополука са получили оплешивяване и точно чрез нея расти съвсем нова и гъста коса !!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Здравословно ли се храниш? Ако да, не си взимай тривитаминол. Много са концентрирани витамините в него и буквално от едно нанасяне може да ти окапат цели кичури коса, благодарение на прекаляването с витамините.. Не съм сигурна, но витамин A /съдържа се в тривитаминола/ се отлага в черния дроб, така че полезно, полезно, колко да е полезно - краси те само външно, но вътрешно не е много розово положението.. Има таблетки - Геритамин Нео, Герикапс, които съдържат тези витамини в НОРМАЛНИ граници и ако например пиеш по 1 на ден няма да ти стане нищо.. Аз бях много доволна, но ги спрях, след консултация с личната лекарка - очния лекар ми изписа да пия комплекс от витамини за очите /ICAPS-R/ и в него се съдържат както А, така и Е.. Така че мисълта ми беше да внимаваш, че е като бомба със закъснител или по-точно нож с две остриета- както помага, така може и да ти навреди..

И като има 8597251 теми, нужно ли е да пишете че ги има?! Да знам, наясно съм, но не ми отне много да напиша 10-15 изречения, няма да умрете.. Все се правят такива теми - да досадно е, но пък и все се повтаря едно и също, че има много други такива и просто няма смисъл от нова. Като нямате нищо да напишете не е нужно да го повтаряте за n - тен път, нали? Щом ви е НЕПРИЯТНО просто отминавате, толкова ли е трудно....
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на mayaaa
    Благодаря за отговорите

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    И като има 8597251 теми, нужно ли е да пишете че ги има?! Да знам, наясно съм, но не ми отне много да напиша 10-15 изречения, няма да умрете.. Все се правят такива теми - да досадно е, но пък и все се повтаря едно и също, че има много други такива и просто няма смисъл от нова. Като нямате нищо да напишете не е нужно да го повтаряте за n - тен път, нали? Щом ви е НЕПРИЯТНО просто отминавате, толкова ли е трудно....
    ОК, но по тази логика - нужно ли е и ти да коментираш специално моя пост!? Защото винаги има такива като теб, които да отговарят на такива като мен(имайки предвид негативното ми "мнение").Нищо лично към теб или към когото и да е.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си