.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436
    Консултирахме се с лекар още само ние си знаем за това.
    И той какво каза? Как протече прегледа? Видя ли се нещо?
    Защо не говори с гинеколога за премахване, а питаш тук?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

wtf как ги късате тея капути ?![/i]

~~~ Ако Наистина Има Момиче Бременно От Теб: ~~~

Както казаха по-горе "Или Баща,Или Аборт"
    Но да знаеш ,че приятелката ти е малолетна и легален аборт би могъл да се осъществи само с разрешението на родителите и !
    Ако другия вариант ти се струва по-съблазнителен трябва да знаеш ,че родителите ви ще се опитват да ви помогнак колкото се може повече ,НО РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕТЕТО ЩЕ СТЕ ВИЕ !!!
    Друг възможен вариант е тя да го роди и да го даде на някоя бездетна двойка,защото те биха си грижили за това дете далеч по-добре от вас!

И в кръга на шегата (май не ти е много до шеги) може да пратите момичето в манастир и през това време майка и ще се преструва на бременна И накрая Тя ше бъде майка на детето за пред хората

~~~~ Ако Темата Е Ебавка ~~~~

Не е забавно !!!

На скоро имах такова премеждие.
    Смятам да ти отговоря какъв друг варянт има, освен аборт, макар и темата да е майтап
    Има един нов метод, поне си мисля, че е нов, макар, че всичко ново е добре забравено старо...
    До 3 седмици от бременността имате възможност да премахнете бебето, чрез тръбички, които "изсмукват" зародиша, забравих как се казва метода, но мога да попитам, ако се интересуваш и да ти отговоря. Процедурата струва 30 лева, няма опастност за момичето, както при аборт, болезнено е, но не е болка за умиране ( не смея да трърдя това, защото не аз бях на столчето )
    Влизам ти в обувките и разбирам проблема ти да споделиш на родителите си и бързам да ти кажа, че процедурата не може да бъде направена, ако момичето е непълнолетно.
    Успех!
    П.П. Някой беше коментирал, че презервативи не се късат....
    В голяма заблуда си мой човек

За всички,които се гаврят супер прости сте,ако ви се случи на вас,да видим какво ще правите,ще се гаврите ли така.Пич и аз съм чувал за такова изсмукване,дано се оправят нещата.

Град
    пространството на Дисе
    Konstantine, този метод не се ли прилага при пълна упойка?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Не е задължително,с местна няма никакъв проблем и не е особено болезнено,доколкото съм чел.

Град
    пространството на Дисе
    За вакуум ли става въпрос?

Мацката отива при майка си и директно си казва, повярвай така е най-добре. Аборта не е толкова страшен който го описват, просто момичетата го приемат малко тежко присихчески. Като го направи в майчин дом придружена от майка си няма да има никакви ядове, проблемите идват когато плащаш под масата за да не разбират родителите. По тоя начин измислени доктори осакатяват момичета. Ходете си кажете, ще си изтърпите караниците, ако трябва някой друг шамар, просто това е най-добрия вариант!

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Но хора говорих с родителите си ако направим аборт може никога да не има деца мислих много и накрая разбрах че не мога да бъда баща просто ще направим аборт и това е.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Пич, след някоя година ще погледнеш назад и няма да ти прави впечатление. В момента важното е че лекарите ще я прегледат навреме и ще преценят кога точно да направят процедурата, ще се погрижат за всичко Няма да се плашиш Смело горе главата, случва се и на най-добрите

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Само напомням че секса на голо е божествен

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    На скоро имах такова премеждие.
    Смятам да ти отговоря какъв друг варянт има, освен аборт, макар и темата да е майтап
    Има един нов метод, поне си мисля, че е нов, макар, че всичко ново е добре забравено старо...
    До 3 седмици от бременността имате възможност да премахнете бебето, чрез тръбички, които "изсмукват" зародиша, забравих как се казва метода, но мога да попитам, ако се интересуваш и да ти отговоря. Процедурата струва 30 лева, няма опастност за момичето, както при аборт, болезнено е, но не е болка за умиране ( не смея да трърдя това, защото не аз бях на столчето )
    Влизам ти в обувките и разбирам проблема ти да споделиш на родителите си и бързам да ти кажа, че процедурата не може да бъде направена, ако момичето е непълнолетно.
    Успех!
    П.П. Някой беше коментирал, че презервативи не се късат....
    В голяма заблуда си мой човек
    "Мой човек",и ти си в голяма заблуда. Това, което описваш също е аборт, тази процедура не знам къде си я сънувал, не може само с нея без кюртаж, тъй като не може да се отсрани всичко и ще възникне инфекция . Също така се пише ОПАСНОСТ.

Казвате на родителите на момчето и момичето ще направят най-доброто

всичко друго е вагинална тъпотия

П.П. Някой беше коментирал, че презервативи не се късат.... - еми ако е презерватив от дъвка турбо може и да се скъса

Иначе качествените презервативи са доста устойчиво животно и се сменят на най-много 45 минути

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си