- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- squirt
Здравейте значи при всеки секс или игра независимо приятелката ми получава оргазъм обаче искам да попирам как мога да направя така,че буквално да свърши демек squirtмерси предварително
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
честно да ти кажа въпросният squirt съм го гледал само по клипчета,струва ми се няква фантсмагория,досега не съм чул мой приятели да са ми казвали,че техните половинки получават такъв оргазъм,нито поята половинка получава такъв...
ами не знам моята не получава такъв,а ми се струва доста реално и исках да разбера какъв е номера![]()
ами и моята не получава,а бъди сигурен,че й е перфектно и винаги е на макс удоволствие,както казах по - горе,досега не съм чул и от мой приятел да му се е случвало,така че тва са някви простотии..
най-вероятно е фейк :х мерси иначе![]()
![]()
![]()
Ето какво намерих по тази тема, мисля, че отговаря на въпроса ти:
До колкото разбрах, squirta няма много общо с урината и НЕ е гнусно, гадно и каквото повечето ще си помислят, че е.Squirt-ът по състав е сходен (дори еднакъв) с мъжкия простатен флуид- чийто основен състав са захариди (глюкоза и др.). Оттам идва и сладкия вкус на течността, която отделят жените за разлика от "пре- органичната" урина (интересен "термин") , която е съставена предимно от соли и вода.
Свършването не е "по- силно", а различно. Докато при клиторния оргазъм мускулите се отпускат, то при този, при който се стимулира G- точката те се стягат. Т. нар. urethral sponge или G- точката е мястото където се събира тази течност и при цялото това "стягане" и отпускане на мускулите течността се освобождава.
МОМЧЕ
в замунда има документален филм хахах (между другото наистина има) как с пръсти да я накараш да скуиртне, другото е, че обесняват, че този тип масажи трябва да се прилагат доста време и от първия път не се знае дали ше стане. Имал съм преживявания с момиче, която си скуиртваше редовно... чувал съм и, че някои просто не могат.
то густо, то пусто
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Първия път не знаех какво е и си помислих, че ме е напикала по окото![]()
Иначе си има техника - повечето от жените си свършват. Не е до пръста и движението, а до знаене какво да търсиш вътре и как да натискаш.
вече имаше подобна тема, но явно никой не ибава търсачката. Ако си мислите че е fake то значи аз съм най-големия бунак за дето приятелката ми ме опикава ????![]()
И от тука следва въпроса ... "ти какво очакваш че можеш да направиш като си на 15-17" ??? Трябва ти experience да качиш някой level
![]()
Първия път не знаех какво е и си помислих, че ме е напикала по окото![]()
![]()
![]()
като прая секс с моя приятел скуиртвам но обичам да ми пикае в устата
Не знам и аз сякаш има няква течност,но в малки количества или както казва Huffy трябва ми experience![]()
![]()
Първоначално написано от sladkotobonbonche
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Първоначално написано от sladkotobonbonche
внимавай какво си пожелаваш да не ти се случи
Четох, че много жени го получавали - друг път... 99,999% не могат колкото и да се мъчат. А други 80% от жените не са изпитвали никакъв оргазъм (удоволствието от самия секс е друго)
Няма ли някой който знае как да го постигне.. за да сподели малко опит с нас.. Дайте някви идеи.. как да подходим, къде да пипнем.. или съвършенството идва с практиката?
Ха то практика практика ама ние като не знаем къде да пипнем :d хах айде бе секс терминатори няма ли да дадете акъл както се казва![]()
![]()
Първоначално написано от TurboFree
Сеедно да ти дам ключът на windows - ът ми, който съм го купувал за 300 лева![]()
езика на G-spot-а и сте готови.. толко ли е трудно? ;д
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Усети ли каква глупост каза?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Тая работа не е лъжица за всяка уста. Аз до колкото знам и самата жена трябва да е изпитвала оргазъм много пъти за да стигне до изпразване, отделно че трябва да си много добър с G точката. Абе въобще не е за тука тая тема.
straus според теб за къде е тази тема?![]()
![]()
За форума на космополитъна. Колко от момичетата тук могат да свършат вагинално, та и да скуиртват? А колко от момчетата могат да накарат партньорката си да свърши по този начин. Това е тийнфорум... Това, че някои са спали с половината население на земята, не значи задълително, че са добри в леглото.![]()