.

Виж резултатите на анкетата: вашите родители разведени ли са

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

27 72,97%
  • да

10 27,03%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: родители

Повече от фен

родители

мама и тати ще се развеждат след 1 месец някъде и аз нз ко да прая смисал аз сам решила да си остана с мама ама нз кажете нещу и на някои ако са рзведени нека сподели моля ви

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: родители

Моите са разведени от доста години вече, аз бях 5-6 годишна още, но помня почти всичко де. Много ми беше гадно, бях мъничка, но общо взето всичко разбирах. Радвам се, че е станало така, след като не са се разбирали няма смисъл да са заедно. И аз останах при майка ми.
    В началото, предполагам, ще ти е кофти, защото животът ти ще претърпи промяна, но това е нещо напълно нормално в днешно време. А и това, че родителите ти ще се разведат по никакъв начин няма да промени отношението им към теб, бъди сигурна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Моите не са разведени. Не си го пожелавам и дано да не се случва, защото сме 3 деца.

Дано да го преодолееш по-бързо!

Град
    София
    Мойте също са разведени.
    На времето,направих грешката да остана с майка си..
    Сега живея сама.
    И се разбирам с всички.
    Не трябва да се караш с никого,незнаеш след време кой от тези,c които си скаран може да ти помогне в живота.
    Имаш си глава на рамене.
    Решавай сам/а.

Град
    София
    Често срещан проблем напоследък...Наще не са разведени,но като гледам как се карат нищо чудно и това да се случи в близко бъдеще...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ето ти съвет:
    седни да учиш. Хем няма да мислиш за вашите, хем ще се научиш да пишеш правилно и да спагаш по някой препинателен знак.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Моите родители се разведоха преди 4години и половина. Сега имам полу-сестра (от втория брак на баща ми) на годинка и половина и живея с майка си.
    Не бях изненадана, когато се разведоха. Очакваше се. Приех го добре, защото е по-добре да са разделени, отколкото да си тровят взаимно живота и постоянно да има някакви скандали.
    Гадното се състоеше в това, че баща ми го прие тежко, а майка ми изпитваше огромно чувство за вина. Освен това, връзките на родителите с други хора се приемат трудно, но човек се справя.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на mynichka
    Не са разведени
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Моите родители са разведени от 4 година почти нищо не помня от бракът им като семейство,нищо че не бях малка тогава. Имам по голям брат,той живее с баща ми,а аз останах при майка ми. Не са ни водили в съда да ни разпитват и по-добре,това щеше да е още един психически тормоз над нас.Просто ни разделиха,което е много лошо,но ние с брат ми си се виждаме,няма ограничения при нас,ходя до виждам баща ми и брат ми когато пожелая както и те мен

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Моите също са разведени. Аз бях и една от причините. Попечителството остана на майка ми, тъй като баща ми не е предявявал желание, но все пак си живеех сама. Бях на 16.
    Изборът си е само твой. Ти си знаеш отношенията с вашите, ти си прецени с кой ще останеш. А и техният развод не ги прави по - малко родители, не прекъсвай контактите си с другият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си