- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родители
мама и тати ще се развеждат след 1 месец някъде и аз нз ко да прая смисал аз сам решила да си остана с мама ама нз кажете нещу и на някои ако са рзведени нека сподели моля ви
Моите са разведени от доста години вече, аз бях 5-6 годишна още, но помня почти всичко де. Много ми беше гадно, бях мъничка, но общо взето всичко разбирах. Радвам се, че е станало така, след като не са се разбирали няма смисъл да са заедно. И аз останах при майка ми.
В началото, предполагам, ще ти е кофти, защото животът ти ще претърпи промяна, но това е нещо напълно нормално в днешно време. А и това, че родителите ти ще се разведат по никакъв начин няма да промени отношението им към теб, бъди сигурна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Моите не са разведени. Не си го пожелавам и дано да не се случва, защото сме 3 деца.
Дано да го преодолееш по-бързо!
Мойте също са разведени.
На времето,направих грешката да остана с майка си..
Сега живея сама.
И се разбирам с всички.
Не трябва да се караш с никого,незнаеш след време кой от тези,c които си скаран може да ти помогне в живота.
Имаш си глава на рамене.
Решавай сам/а.
Често срещан проблем напоследък...Наще не са разведени,но като гледам как се карат нищо чудно и това да се случи в близко бъдеще...
ето ти съвет:
седни да учиш. Хем няма да мислиш за вашите, хем ще се научиш да пишеш правилно и да спагаш по някой препинателен знак.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Моите родители се разведоха преди 4години и половина. Сега имам полу-сестра (от втория брак на баща ми) на годинка и половина и живея с майка си.
Не бях изненадана, когато се разведоха. Очакваше се. Приех го добре, защото е по-добре да са разделени, отколкото да си тровят взаимно живота и постоянно да има някакви скандали.
Гадното се състоеше в това, че баща ми го прие тежко, а майка ми изпитваше огромно чувство за вина. Освен това, връзките на родителите с други хора се приемат трудно, но човек се справя.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Не са разведени![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Моите родители са разведени от 4 година почти нищо не помня от бракът им като семейство,нищо че не бях малка тогава. Имам по голям брат,той живее с баща ми,а аз останах при майка ми. Не са ни водили в съда да ни разпитват и по-добре,това щеше да е още един психически тормоз над нас.Просто ни разделиха,което е много лошо,но ние с брат ми си се виждаме,няма ограничения при нас,ходя до виждам баща ми и брат ми когато пожелая както и те мен![]()
Моите също са разведени. Аз бях и една от причините. Попечителството остана на майка ми, тъй като баща ми не е предявявал желание, но все пак си живеех сама. Бях на 16.
Изборът си е само твой. Ти си знаеш отношенията с вашите, ти си прецени с кой ще останеш. А и техният развод не ги прави по - малко родители, не прекъсвай контактите си с другият.