Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
Ъъъъъ, определено този те ебава.

Очевидна причина няма, може би като такава е възможно да се посочи простотията му и огромната липса на сиво вещество.

Извинявай, сигурно го обичаш и не ти е приятно да го чуеш, но според мен е така.

Защо просто не изговориш скапаните минути от глобулската карта с приятели, а пък ако случайно той в последствие ти звъни, че си я иска, не му вдигай и ти.

Сори ама при положение, че ти е първият, знае колко много е означавал за теб, да си прави подобни гаври е наистина унизително - (и какво ли още не).

Днеска е така за картата, утре за какво ще те пре*бе?

Тегли му една майна и да се свършва.
Нямам никакво намерение да ползвам картата, така че ще е голямо облекчение ако си я вземе, тъй като тя е единственото нещо, което по някакъв начин би могло да ме свърже с него вече. Щом се освободя от отговорността, че трябва да му я върна, някак си ще ми е по-спокойно. Поне така смятам. Именно затова реших да му върна всички неща, които ми е давал, за да знам, че не му дължа нищо вече. Моя си логика, а колко е така, кой да ти каже Иначе да, мисля, че му е пределно ясно колко много значи за мен и точно за това се е стигнало до там, че да ме разиграва. Единственото, което не знае е, че това няма да трае вечно. Може би в момента съм объркана, тъй като емоциите контролират мислите и решенията ми, но с времето и те ще изчезнат. Тогава се надявам да успея да продължа напред. Благодаря, че изказа мнението си. Всяко едно е от изключителна важност за мен, тъй като винаги чуждото мнение е по-обективно от твоето собствено.