.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Раздяла

Повече от фен Аватара на valll
    милата виж, не се обвинявай, не мисля, че проблемът е в теб, макар, че за края на една връзка вина винаги имат и двете страни. според мен си направила много и за връзката ви и за това да се съберете отново. ако наистина сексуалният ви живот е в основата на раздялата ви, това означава, че просто той не е момче, което си заслужава. моя приятел не ми беше пръв, но преди него само веднъж бях правила секс и в началото и аз бях малко сдървена и не се справях, но това не го отблъсна, даже му хареса, че той е човекът, който допускам толкова близо до себе си. според мен така е трябвало да бъде и между вас. наистина не виждам като чета къде е бил проблемът, но не му прави чест сега да се държи така с теб и да те държи в неведение. според мен трябва да го забравиш. ти си направила възможното, но той не поема....за напред само те съветвам да се научиш да споделяш, не като все едно си на психоаналитик, но когато нещо те тормози сподели с половинката си, защото иначе той и да иска няма как да ти помогне. успех мила

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eclipse06
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Защо когато дадеш всичко от себе си да някой, той накрая по най-долния начин се подиграва с теб.
    Защото като даваш от себе си,накрая почва да те има за даденост.
    Спри да се занимаваш с него.
    И спри всякакъв контакт с него и приятлите му.
    Покажи му,че не си глупачката за,която те има.
    Това е, че не знам дали ще се сдържа ако ме потърси отново. На себе си съм си казала, че по никакъв повод за нищо няма да го търся, но ако той го направи.. тогава не знам какво бих направила.
    Дай си малко воля.
    Само слабите хора казват ''не мога''.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    По тва което чета, виждам че малко или много си приличаме с теб.
    Същите въпроси съм си ги задавала и аз, както и всички тук, които се сблъскват за пръв път с нещо такова.
    Не мисли за това какво е можело да стане, радвай се, че е имало нещо, дори да не се е получило. Виждаш ми се достатъчно умна, и мисля, че знаеш, че няма винаги да се получава така както на нас ни се иска.
    Не се връщай назад, не хвърляй вината изцяло на себе си, въпреки че е много хубаво това, че не бързаш да обвиняваш другия, за да излезеш ТИ "чиста" от цялата работа.
    Направила си това, което си счела за правилно, това е важното. Избора е твой и винаги ще бъде и не трябва да съжаляваш. Сама каза, че той ако е искал да се изгладят нещата и той щеше да направи нещо, а както виждаш няма топки дори да поговори с теб, а те отбягва.
    Опитът от тази връзка много ще ти помага при следващите ти връзки, гледай положително на нещата. Въпросът "ЗАЩО" накрая винаги увисва, просто трябва да се научиш да не му обръщаш внимание, защото някои неща не могат да се обеснят и не трябва да се обесняват... те просто са там. Колкото и да сме любопитни...
    Най-важното е да не се обвиняваш и да не се самосъжаляваш. Колкото повече го мислиш, по-бавно ще ти мине.
    Благодаря ти! Съветите ти са много ценни и непременно ще ги взема под внимание. А относно обвиняването е някак си неизбежно да го няма, но важното е въпреки, че го има да намеря накакъв вътрешен покой.

Цитирай Първоначално написано от valll
    милата виж, не се обвинявай, не мисля, че проблемът е в теб, макар, че за края на една връзка вина винаги имат и двете страни. според мен си направила много и за връзката ви и за това да се съберете отново. ако наистина сексуалният ви живот е в основата на раздялата ви, това означава, че просто той не е момче, което си заслужава. моя приятел не ми беше пръв, но преди него само веднъж бях правила секс и в началото и аз бях малко сдървена и не се справях, но това не го отблъсна, даже му хареса, че той е човекът, който допускам толкова близо до себе си. според мен така е трябвало да бъде и между вас. наистина не виждам като чета къде е бил проблемът, но не му прави чест сега да се държи така с теб и да те държи в неведение. според мен трябва да го забравиш. ти си направила възможното, но той не поема....за напред само те съветвам да се научиш да споделяш, не като все едно си на психоаналитик, но когато нещо те тормози сподели с половинката си, защото иначе той и да иска няма как да ти помогне. успех мила
    Ами това е, че не съм сигурна дали наистина сексуалния живот е в основата или нещо друго и въпроси от това естество ме човъркат. Чувствам се малко в неведение. А относно споделянето, мисля, че от моя страна нямаше проблеми в това отношение. Той знаеше какво се случва и му казвах как се чувстам, докато в началото не беше така. След направена забележка от негова страна, започнах по-свободно да му споделям и да се отварям към него, но имам чувството, че това ми изигра лоша шега. Като чели повече го интересувах, когато бях по-потайна. А за въпросната вечер, когато бях у тях, единствено тогава му спестих проблемите ми, защото напоследък много го бях занимавала с тях и реших да не развалям вечерта. Още една допусната грешка, която ми излезна солена, но какво да се прави. Благодаря, че ми влизаш в положението и съм напълно съгласна с частта за споделянето

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Дай си малко воля.
    Само слабите хора казват ''не мога''.
    Да, това ще трябва да направя. Страх, нестрах ще вървя срещу течението, пък да става каквото има да става

Повече от фен Аватара на valll
    в такъв случай просто продължи напред. според мен си много обективна като гледаш в миналото, защото повечето момичета биха се описали като света вода. и наистина не се връщай назад, просто продължи. в крайна сметка споделянето не се отнася само за теб. щом и той е бил достатъчно потаен, за да не знаеш коя е причината за раздялата ви. продължи. той не мисли, че трябва да ти обяснява, защо тогава ти да се измъчваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си