Цитирай Първоначално написано от djipsito
По тва което чета, виждам че малко или много си приличаме с теб.
Същите въпроси съм си ги задавала и аз, както и всички тук, които се сблъскват за пръв път с нещо такова.
Не мисли за това какво е можело да стане, радвай се, че е имало нещо, дори да не се е получило. Виждаш ми се достатъчно умна, и мисля, че знаеш, че няма винаги да се получава така както на нас ни се иска.
Не се връщай назад, не хвърляй вината изцяло на себе си, въпреки че е много хубаво това, че не бързаш да обвиняваш другия, за да излезеш ТИ "чиста" от цялата работа.
Направила си това, което си счела за правилно, това е важното. Избора е твой и винаги ще бъде и не трябва да съжаляваш. Сама каза, че той ако е искал да се изгладят нещата и той щеше да направи нещо, а както виждаш няма топки дори да поговори с теб, а те отбягва.
Опитът от тази връзка много ще ти помага при следващите ти връзки, гледай положително на нещата. Въпросът "ЗАЩО" накрая винаги увисва, просто трябва да се научиш да не му обръщаш внимание, защото някои неща не могат да се обеснят и не трябва да се обесняват... те просто са там. Колкото и да сме любопитни...
Най-важното е да не се обвиняваш и да не се самосъжаляваш. Колкото повече го мислиш, по-бавно ще ти мине.
Благодаря ти! Съветите ти са много ценни и непременно ще ги взема под внимание. А относно обвиняването е някак си неизбежно да го няма, но важното е въпреки, че го има да намеря накакъв вътрешен покой.