Наистина се дразня, че не разбирам мъжете!
Ето проблемът. Имам гадже от 4 години, което в момента замина за Америка и ще се връща 2 пъти в годината. Скайп, телефон, всичко е ок, но преди да тръгне си дадохме нещо като почивка, т.е като се върне 1вия път ще разберем дали може да продължаваме така.

Появи с един негов колега ( още преди да е заминал). Почнахме да си пишем, покани ме на кафе, но аз казах, че ходя с колегата му. И отложихме кафето, но продължихме да си пишем - почти всеки ден за 4 месеца! И малко по-малко се опознахме. Няколко пъти се видяхме в компания, но малко е сдържан и почти не говорим. Един път отидохме на кафе, ( беше по работа така да се каже) само двамата и сякаш искахме да си изкажем всички теми, които бяхме засягали и беше много приятно. По никакъв начин никой не е правил намеци за каквото и да е, освен много деликатни, които дори не мога да съм сигурна , че са намеци. Гаджето ми знае, даже няма нищо против да изляза с него на кафе, но това кафе не става.

Сега гаджето ми замина и няма да се върне 10 месеца и не мисля, че едно кафе ще е много драматично. Даже ми казва „излезте на кафе” Но въпросното момче се държи много странно. Кани ме на тренировка на един отбор. Отивам аз въпреки че знам, че ще е с един негов приятел. И почти никакво внимание „здрасти” и това е. Е не се бях чувствала толкова тъпо. После „чао, ще се чуем”. Е защо по дяволите ме кани и защо аз отивам?! Както и да е. После гледам добавил някаква моя колежка и някакви коментари под снимки. На мен за 4 месеца няма един коментар. Наистина супер се издразних. Обаче след 10 мин ми пише както обикновено и даже ми се извинява, че не ми е обърнал внимание......Това поведение ме озадачава.

Признавам си – кефи ме, имаме много общи теми, добре се разбираме. Но наистина се обърквам от поведението му. Бих искала да се видим на живо, писна ми с тоя скайп. Не е невъзможно да му кажа – хайде на кафе, ама така ще изглеждам все едно много съм хлътнала. А и това с моята приятелка , която я добавя , ме озадачи. Вече се обърках тотално какво да предприема! Може да има резерви заради гаджето ми (което не се знае дали сме гаджета), може да ме има за запълване на времето. Но едва ли си ще си пишеш до 2 часа през нощта с някого 4 месеца, ако ти е за запълване на времето. Да му предложа ли да излезем (дори и с други хора), нещо като приятели? Но когато се видяхме тегна някакво неудобство, все едно съм натрапник, а мин път като се видяхме всички беше ок ( е тогав бяхме само двамата). Защо всичко трябва да е толкова усложнено?!