- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Танцувай с мен
Лелееее майкооо , за какво става въпрос , добре че го гледах иначе щях да изпусна много МНОГО
дебелия е по-готин![]()
Чудо голямо... сефте е да видите хубаво момиче... целия сайт сте луднали по това момиче бе... Не бива две путки да има...
дам. Само дето ако изкажа мнение ще бъда permabannedПървоначално написано от Eclipsercho
+тва темата не е за тоя раздел![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И аз не знам какво и харесват толкоз на тая.Първо,че е кльоща и второ,че чертите и са някак остри.Повече ме кефи Александра обаче ,не защото съм имал зимане даване с нея.Просто има по-яко тяло.И от форума има доста страхотни момичета - Biskfitka,Ivonchetyy няма да изборявам сега всички.
Вива канари...!!
ще ти окажем активна подкрепаПървоначално написано от Cucko0
Иначе много добро изпъление на Корни. Доста е уверена и си личи, че умее гимнастиката, танците и т.н.![]()
Welcome to the Jungle...
Като го гледах си викам тва момиче ми е познато от някаде .. а тва Корни.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Малко ми се струва,че и двете не могат да играят кючек ама айде живи и здрави.![]()
Я , на истина някой добър съфорумник да намери записа и да го сложи ,че аз не знам къде гледам![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Първоначално написано от SuNsEt
Ейй значи ако не беше казал никой нямаше да забележи![]()
И аз се чудя като някой от тук,кой не би харесал слаба дългокрака мадама...![]()
![]()
>>DjBelev<<
Е всеки си има предпочитания и различни вкусове.Някои харесват по-ниски момичета,други високи и слаби...Важното е да са харизматични,нали?
И на мене Робърт Патинсън не ми харесва,напомня ми за дядо ми амаа...половината народ умират за него.![]()
То не е една или две,ако се загледаш....тоя форум много ще ти харесаПървоначално написано от straus
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Аз не бих! Две дървени шишчета забити в задника.. много красиво.. няма що. Както казаха - всеки с вкуса си...Първоначално написано от ForzaFelipe
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Първоначално написано от MetalZone
Е то и аз обичам да има малко месце,да има къде да пипнеш и се пак...
>>DjBelev<<
http://vbox7.com/play:65a68758
Почти 2400 гледания, не е зУе, не е зУе..![]()
Welcome to the Jungle...
+1,но не всеки може,а може и да не са били подготвени,ако слушат песента за 1ви пътПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Обаче другия танц много ми хареса![]()
аз!!! ..Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
![]()
И не бързайте да ми казвате, че нямам право на глас щоту съм момиче ..
иначе не е зле танца им, но за мен за момента фаворитите са ми ей тия сладурковци:
http://vbox7.com/play:a6a197fc
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
една от красивите ни съфорумничкиПървоначално написано от radinio
![]()
Не е кой знае какво, но евала им правя за това, че са се решили да участват.
Да, супер готини!Първоначално написано от Hilary_
Иначе, Корни в шоуто ми хареса повече, отколкото на снимките във форума. Кючек играеше хубаво другото момиче, но танцът им беше много хубав.![]()
И аз не бих харесала дългокрака кльощава мадама - прекалено слаба, а красотата на женското тяло е в неговите извивки. :P
евала ,че са успели да впечатлят достатъчно хора,че да ги допуснат до кастинга...един познат (танцува страшно) не го допуснахаПървоначално написано от hamilcar
Hostis Honori Invidia