.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Първи път,но май проблемен

Здравейте,аз съм на 16 и от 4 месеца си имам приятелка(която е на 15) и вече наближава момента.Тя каза че е готова да го направим и изникват някой въпроси и проблеми.
    И на двамата ще ни бъде за пръв път така че ако имате имате някой съвет чакам има обаче един проблем...(естествено че ще има нещо което да помрачи всичко)...Приятелката ми не знае,но имам късо гемче...мога да го забеля в спокойно състояние,но когато е надървен не мога целия...Та идва въпроса ще мога ли да правя секс или не,ще е голям проблем ли?Както казах не съм опитен и незнам как точно стоят нещата,да ползвам ли презерватив или да не ползвам,ако е тясна примерно да не се опитвам вообще?Се пак най-малкото искам да го скъсам и да стане кървище...

Вие сте

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Карайте го бавно и внимателно.
    За по-голяма възбуда може да пробвате френска първо.
    Задължително ползвайте презерватив - шанса за забременяване при първият път е равен на този при всеки следващ
    Нормално е момичето да е по-тесничко затова те посъветвах и за френската - опитай си да я възбудиш и отпуснеш максимално, за да няма силна болка. Може да си вземете и някакъв лубрикант за всеки случай.
    А за другото нямам представа - някое момче да се изкаже
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    montana
    Във всички положения опитай.Говорете си по време на секса.. това много ще ви помогне.Аз мисля че няма да имаш никакъв проблем относно забелването.Успех

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми по внимателно го карай,защото ако го напрегнеш много и може да погледнеш какво става две три теми по надолу.Иначе давай го полека,гледай да я отпуснеш максимално,презерватива и късмет !
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Аз знам от една госпожа по сексология че тази кожичка се къса при половия акт но не е никакъв проблем и до 2 седмици е напълно зарастнала , но все пак .... по добре според мен да се оправи с хирургическа намеса и + това мисля че до сега 1000 пъти е тряалоо да споделиш за това с майка ти или баща ти за да се оправи навреме защото с времето май май става по сложно ... а ако се скъса по време на секса не се знае ко ще стане щото примерно на мен ми минава 1 веничка точно от там и дето се вика ... изтървахме коня , а в случая кръвчицата незнам човек по добре говори с родител и земете мерки пък секса не го бързай и без това не сте кой знае колко големи ( и сигурно си мислите че е просто удоволствие , а всъщност може да се каже че е голяма отговорност ако не внимавате .... щъркела идва )
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Град
    montana
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Аз знам от една госпожа по сексология че тази кожичка се къса при половия акт но не е никакъв проблем и до 2 седмици е напълно зарастнала , но все пак .... по добре според мен да се оправи с хирургическа намеса и + това мисля че до сега 1000 пъти е тряалоо да споделиш за това с майка ти или баща ти за да се оправи навреме защото с времето май май става по сложно ... а ако се скъса по време на секса не се знае ко ще стане щото примерно на мен ми минава 1 веничка точно от там и дето се вика ... изтървахме коня , а в случая кръвчицата незнам човек по добре говори с родител и земете мерки пък секса не го бързай и без това не сте кой знае колко големи ( и сигурно си мислите че е просто удоволствие , а всъщност може да се каже че е голяма отговорност ако не внимавате .... щъркела идва )
    чак пък такива работи ...

Аааа,не трябва да се къса,ми каза лекаря...Аз съм говорил с уролог,но ся не ми е до операцията защото първо 2 седмици ще съм почивка отвсякъде,а и сега имам пътувания извън града и държавата и не става сега просто...а приятелката ми вече напира,а и съм слаба душа колко ще издържа още...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Абе гледай само да не го скъсаш, че ти се ебава майката като на 1 пич малко по-надолу И успех.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    София
    Кървище

Правете го с презерватив.
    Бъди внимателен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове