погледни времето навън-една минута вали сняг, на следващата грее слънце...ами това сме жените. ти си мислиш, че избухва от нищото, но това 100 % не е така. просто момичетата имаме уникалната възможност да си усложняваме живота като прекалено много мислим. аз имам голямо довери на приятеля си и само, който не го познава може да каже, че някога ще ми изневери, но въпреки това съм ревнива и знам, че няма за какво, но като стоя и си мисля и аз във филми се вкарвам. та това ти казвам, мислиш си, че всичко е като гръм от ясно небе, обаче всичко си има начало. сега в случая, като съдя по последното изречение, мисля, че малко е прекалено. в началото и при нас имаше скандали, защото аз искам винаги да става на моето, но осъзнах, че света не се върти около моето мнение. та това трябва да стане и между вас. обяснии с прости думи, че за теб има само едно момиче и това е тя, кажи и, че каквото и да става, която и да ти звъни, поздравява, когато те види по улицата, която и да ти пише във фейсбук, ти в крайна сметка си с едно момиче.