- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или Кинти ?
Първоначално написано от BaffaLsc
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
С пари мога да купя всичко, това, което не мога да купя с пари, мога да купя с много пари.
Пари>Любов
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Предпочитам да обичам и да бъда обичана, ценена, желана отколкото да съм богата, но самотна. Само дето никой не е казал, че трябва да избираме - човек може да има и двете - и любов, и пари, стига да се бори за тях.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Присъединявам се към това мнение.Първоначално написано от yoyomaster1
Самата истина.
Любовта е хубаво нещо, но когато те нарани по един или друг начин, става най-отвратителното на света, от което търсиш да се оттървеш възможно по-скоро.
Ако все пак е споделена а и без разни изневери и т.н., сигурно нея ще избера. Кой знае...
Взаимно свързани са,но любовта надделява,когато е ИСТИНСКА...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Е то е ясно, че всички ще кажат любовта... Са друг е въпроса, че един двама ще се направят на интересни и ще кажат паритеКато цяло отговора е ясен. Повърхностните хора ще изберат парите, тези които мислят малко по-задълбочено - любовта
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз лично парите, предпочитам да няма любов, ма да си хода по кафета, заведения и да си вечерям в ресторанти и пр. , от колкото да съм беден, кът църковна мишка, ама да съм влюбен !
С пари всичко се купува.Но все още съм оптимист към онази не-материалната и неподправената истинска любов.Не знам дали въобще тези усещания в стомаха или в сърцето като се влюбиш имат цена,май нямат?
Любов![]()
Въпреки, че без кинти не може да се живее ама пък... прерпочитам да имам човек до себе си, отколкото да имам всичките пари на света и да съм сама![]()
И двете. Парите са важни във физическия свят, а любовта - в нематериалния.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Хубаво е човек да има пари, но не трябва да е единственото към което да се стреми![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ОК ще имаш пари, ще си богат около тебе ще има много мацки или пичове, но те ще бъдат до теб само за парите ти, а когато намериш истинската любов ще бъдеш истински щастлив и с половинката ти ще намерите начин да имате достатъчно пари да живеете добре! СПОРЕД МЕН Е ТАКА!