.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Фен
    Град
    Дряново

Любов или Кинти ?

Ако трябва да изберете между Любовта и парите кое бихте избрали ?
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Ако съдя какво разбирате вие под любов, определено парите

Ако съдя какво аз разбирам под любов, и милиарди да ми изсипеш ке ги изгоря

любов, парите винаги могат да бъдат спечелени.

Само любов не стига , но и само кинти не стигат. За тва предпочитам любов подплатена с кинти.

като бях много много малък дядо ми каза на майка ми: "Няма ли парици в повечето случеи любовта излиза като дим през комина и огъня угасва "
    Не знам защо ,но тва ми остана в съзнанието и мисля ,че материалното състояние е пряко свързано със щастието. Не казвам ,че парите са най-важното , но са си от голямо значение.
    Нека всеки един наивник който ме орповергава да запомни тва което съм написал за да каже "Евала пича беше прав" когато се убеди в думите ми.....изпитал съм го на гърба си и за тва смело мога да твърдя ,че лева си е доста ама доста важен.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от IzrudaBoss
    Само любов не стига , но и само кинти не стигат. За тва предпочитам любов подплатена с кинти.

като бях много много малък дядо ми каза на майка ми: "Няма ли парици в повечето случеи любовта излиза като дим през комина и огъня угасва "
    Не знам защо ,но тва ми остана в съзнанието и мисля ,че материалното състояние е пряко свързано със щастието. Не казвам ,че парите са най-важното , но са си от голямо значение.
    Нека всеки един наивник който ме орповергава да запомни тва което съм написал за да каже "Евала пича беше прав" когато се убеди в думите ми.....изпитал съм го на гърба си и за тва смело мога да твърдя ,че лева си е доста ама доста важен.
    Еми..достатъчно добре е казано.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

любовта ще спаси света! ако има любов всичко е възможно! :P

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Парите, любовта ще си я купи после.

Ограничении..
    ----

Любов(по-ск0оро) ...
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Град
    София
    И а3 подкрепям IzrudaBoss.

определено предпочитам любовта естествено, че и парите са важни, но все пак има и по-важни неща от тях

Цитирай Първоначално написано от lixofana
    определено предпочитам любовта естествено, че и парите са важни, но все пак има и по-важни неща от тях
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    София
    Да бъдем честни.
    Всеки би избрал:лукса,парите,скъпит коли и големите къщие пред любовта.Защото всеки е поне малко егоист.
    Любовта си е чиста заблуда и губене на време,и нерви.

И аз скоро пуснах подобна темичка Еми парите са нещо преходно, докато любовта може да е за цял живот. Има ли любов има и стимул за постигане на всичко друго.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Любов. И с много (пари) се оцелява, и с малко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    любов !

Емм...кинтите...
    Любовта вече достатъчно ме нарани, нямам нужда от повече...стига ми толкова..!!..Иии за тва избрах кинтите..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ако можех бих избрала и двете.
    Както една певица каза " Не всичко е пари , но всичко е с пари. "
    Даже да си влюбен и обичан , ако нямаш една стотинка в джоба , няма да можеш да изживееш любовта си, защото ще си в постоянно напрежение и в чудене как да оцелееш.

Трудности винаги си има, така че определено може да съществува връзка и приятелство между двама души, когато имат затруднения с парите. В крайна сметка полвината от населението на земята живее в отчайваща бедност, което не означава, че в такива страни хората нямат хубави взаимоотношения. Общо взето само на лиглите и пикльовците, лчбовта им минава задължително през най-отбраните и скъпи забавления. Ако сте от тях и без и с пари връзката ви няма да я бъде. И изказванията без никакви пари не може изобщо не се взимат в предвид - и да не си влюбен, ако нямаш поне за храна, приоритетите ти са други.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от IzrudaBoss

Много много истина в тоя пост.Браво :P

Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Banned Повече от фен
    Пари! Любов ще има където и да отидеш, но пари...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Любов или секс ? Правиш ли разликата ? Любовта не се намира лесно ..

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Любов или секс ? Правиш ли разликата ? Любовта не се намира лесно ..
    брей?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си