- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си топирам косата?
На 7 март имам рожден ден...Искам да съм на обем.Но навсякъде където чета казват че трябва да си топирам косата.Проблема е че моята коса не е на така наречените "стъпала".Не искам да си подстригвам косата.Възможно ли е да се направя на обем без да се подстригвам...Споделете всякъкви начини..!
Искаш да си НА обем !?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата ти не е за тук.
Big or small, lies are lies!
Много просто куписи има едно на NIVEA дето е за обем мама веднъж се направи на тва и и се получи ако не просто иди при някой фризиор и му кажи да ти направи вафлички (ако има такава преса) в корените
![]()
Ами, как.. хващаш един гребен ( най - добре специален за топиране ) и хващаш и решиш мощно в корените![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
http://vbox7.com/play:5c8af5c5
Нещо такова .. само без да я смазваш както направи накрая куклата на видеото ;d
Заставаш пред огледалото и пробваш докато не ти хареса и докато не стане .. А ако имаш големи проблеми помоли приятелка да ти помогне ..
Успех мацка и приятно изкарване на рожденния ден![]()
Най-добре е така, но ако все пак не стане я реши надолу и посме лак. в корените може да сложиш ималко пяна за коса. Успех!Първоначално написано от daru6a1
![]()
Първоначално написано от VikiTo992
Вафлички в корените... ако искаш,после може и да я топираш.. Както ти казаха решиш мощно от върха към корените... после я спадаш леко с четка за коса като приключиш до желаната форма...
----
И не се дърви така на потребителите във форума... дошла от никъде и почва такава.. има си раздел с правила,мойто момиче... Ако не те мързи да четеш - on your way ... Ако ли не - внимавай с езика ,гледай в кой раздел пускаш темите .. И не се казва НА обем.. а С обем.. или да си направя обем... итнт
![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Ами просто отиваш и си купуваш лак за коса.Взимаш гребена и правиш каквото можеш .Аз ти препоръчвам лак за коса ''Саяс'' или ''Тафт''.
топираната коса вече не е на модаходи на фризьор да ти направи сешоар
да ти направи сешоар ?!?!?! аз ли съм крива или не разбирам .. да я издуха или какво имаш предвид не знам ..Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
![]()
Това издухване ще стои докато излезе от салона , а после ще е смазана , повярвай ..
И ако ще си прави вафлички трудно ще се топира .. Или едното или другото .. Попринцип вафличките издържат повече ..
Мацо , ако искаш дай на лична да ти пратя няколко снимчици> до VikiTo992
![]()
Първоначално написано от daru6a1
![]()
![]()
Бай дъ уей и мен от началото на темата всички ме разбиват с такива странни съчетания като "НА обем" "да ти НАПРАВИ сешоар" итнт ;д
Иначе наистина не е добра идеята с фризьора,щот' ще падне косата супер бързо...
Иначе.. на хероиновото зайче кой му каза,че не е модерен обема?!
Не е модерен обем такъв тип : http://kaprizen.com/?cat=7&img=1419183
Но няма нш лошо в това: http://kaprizen.com/?cat=7&img=1418692
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Първоначално написано от XxNymphetaminexX
![]()
![]()
Не е толкова трудно да си тупираш косата, дори и да не е на етажи.
просто като почнеш да решеш с четката.. пръсни малко лак ли, де да знам..![]()
то при мене е различно.
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Можеш да си измиеш косата и преди да я изсушиш си сложиш пяна в корените.После се сушиш с главата надолу и имаш обем в продължение на 3-4 часа.
А косата се тупира така :
Хващаш един кичур
Пръскаш с лак
С гребен "сресваш" кичура нагоре , като пускаш по малко
Пръскаш с лак
Повтаряш на цялата коса като оставяш малко, за да покриеш тупираните кичури след това.
Надявам се да си ме разбрала!![]()
[/b]
Не знам кой ви е излъгал, че прическата със сешоар няма да държи или при какъв некадърен фризьор ходите, ама майка ми като си направи косата сама(!!) с четка и сешоар, държи ден и половина. За една сватба отиде на фризьор и й държа ТРИ дни.![]()
И се пише тУпирам.
Само да ви светна , че думата е дублет - точно както обеца и обица
Аз пак ще държа на моето , че с издухването не е съвсем добра идея .. Топирването също .. Същият ефект се постига с качествена преса и хубави стилизиращи продукти за коса ..
И това с пяната за коса в корените също не мога да се съглася ..
Вие тука с вашите термини ме разбихте направо! Да ти направи сешоар, да съм на обем!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С: Обем с подстригване не се постига!А с тупиране с гребен!
![]()
Малко хора могат да ме светнат на тема езикова култура.![]()
Хайде провери в правописния речник на БАН от 2002 (издателство "Хейзъл). Топирам няма. стр. 838. Би трябвало да е между топило и топка. Ама го няма.От друга страна, на страница 906 има тупирам. Идва от френската дума тУпе.
Да не говорим пък "топирвам" каква невероятна простотия е![]()
Аз предлагам да не спорим, защото като гледам от тук май никой не знае как се пише, а само си отваря устата и се прави на професор!Първоначално написано от daru6a1
Това, че масово се пише с "О", не значи, че е правилно. Виж си в речника, пак казвам. Имаше един лаф - нещо от сорта на: "Когато фактите говорят, и боговете мълчат"![]()
![]()
![]()
НА обем
![]()
![]()
На 19 си? ..и не знаеш как да се топираш![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3