.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 119

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming

Re: Ужасен срам!

Цитирай Първоначално написано от kn1ght
    Цитирай Първоначално написано от SonyaPld
    Преди малко правихме с гаджето анален секс и се случи точно това от което се страхувах като четях темите за аналния тук във форума - нааках се .
    Сутринта станах направих си клизма минах през банята и след около два часа правихме с моя секс.Нищо не съм яла през това време само едно кафе съм пила и....
    Ето и клизмата май не е сигурен начин ,но възможно ли е да ми се случи това ,че два часа след нея правих анален?
    Ужасно ме е срам сега.Кво ли си мисли моя за мен и как ще му се обадя въпреки,че ми каза,че било нормално.Ужас.Просто не знам .Защо се получи така ,а уж клизматата била застраховка?
    Ти си противна.Незнам как не е повърнал приятеля ти
    Той най-вероятно не е на 4, за разлика от теб.

Най-яката тема

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Споко не си първатанито последната.И аз съм се изпускала няколко пъти,дори единия път пича го направи умишлено!Иначе и колко клизми да си направила вероятност пак има.Много зависи колко е дълбоко проникването и къде е разположен ректума.
    А иначе аналния ако не е по хард къв е смисъла от него?!То точно тогава се усеща удоволсвието,но не прекалено грубо, да не ти пръсне буквално дупето!
    Местоположението на ректума не се променя...поне при нормалните хора...

Кафето не е храна и няма нищо общо с дупето. За да се изпуснеш:
    1. Трябва да има какво да изпуснеш(т.е., лоша подготовка)
    2. Рязко изваждане причинява "засмукване"

Каквото си яла вечрта, вече е било преработено. Клизмата би трябвало да се погрижи за всичко. Понякога се случва да е...запушено(ако изпражненията се твърди). Затова - пръстчето. Гадно звучи, но спестява такива случки.

задавих се от смях

Кафето има общо с дупето и действа като разхлабително

Освен че гъза ти не се мести между устата и него има пряка връзка, макарий да е далеч

Иначе сериозният въпрос "какво си яла вчера" (грррахх с чушки) уби рибата

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo
    Завинаги ще запомниш тоя 8 март!

И той - после жените не са изроди. Момчето е подарило цвете, а е получило лайно. Направи добро, изяш лайно

Цитирай Първоначално написано от IvoncHeTyYy
    Schneeflocke - правила съм повече секс от тебе ; ) това е сигурно затова може да млъкнеш а и все пак уча Гинекология и Онкология
    Гинекология и Онкология

и двете нямат нищо общо с гъза

IvoncHeTyYy готина си и глупавичка ще те взема ако кажеш. Идеала ми за жена е глупава, готина и да пие бира

Сериозно по темата

=

Въобще не се притеснявай и мен са ме срали. Насраха ми одеалцето

Случва се и нормалните момчета си знаят рисковете. Мен лично не ме е и гнус даже.

Просто някъде в някоя мъжка компания ще се скъсат от смях. 4 момчета след време без да споменават имена. В едно общежитие в студентски по тая тема съм се забавлявал толкова, че просто не е истина. 4 човека 1 час дебилен смях. Всички бяхме посирани. Един даже обясни за изцапан скъп персийския килим и как мацката се хванала за гъза и избягала в банята Докато била в банята той търкал да не остане следа и да не видят техните.

Няма от какво да се срамуваш. Ако момчето ти направи проблем е бунак и той е идиота.

Цитирай Първоначално написано от mecho8888
    Сериозно по темата
    как мацката се хванала за гъза и избягала в банята [/b]
    е това утрепа магарето Гошо

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    mecho8888, доста поучителни истории.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Пловдив
    Сериозно по темата

=

Въобще не се притеснявай и мен са ме срали. Насраха ми одеалцето

Случва се и нормалните момчета си знаят рисковете. Мен лично не ме е и гнус даже.

Просто някъде в някоя мъжка компания ще се скъсат от смях. 4 момчета след време без да споменават имена. В едно общежитие в студентски по тая тема съм се забавлявал толкова, че просто не е истина. 4 човека 1 час дебилен смях. Всички бяхме посирани. Един даже обясни за изцапан скъп персийския килим и как мацката се хванала за гъза и избягала в банята Докато била в банята той търкал да не остане следа и да не видят техните.

Няма от какво да се срамуваш. Ако момчето ти направи проблем е бунак и той е идиота.
    Съдрах се от смях Мерси, както съм болна, добре ми се отрази

Град
    задавих се от смях

Освен че гъза ти не се мести между устата и него има пряка връзка, макарий да е далеч

Нали ти е ясно, че, ако няма какво да се разхлаби, няма значение как действа кафето. Само то е течност и не се преработва от дебелото черво.

Пряка връзка има, но все пак тя каза "зависи от положението на ректума". На български, това означава "зависи КЪДЕ е ректумът". А това не се промена - той винаги си е на края...

Този въпрос пък къде го видя?

Супер фен Аватара на storex
    Според мен другия път иди при Сашка93 да ти направи клизмата и ще си окей
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Град
    Долно Нагорнище
    Гледай сега зависи колко му е хуя на твоя да кажем че ако е 20 санта-
    праскаш една бърза клизма туряш си една коркова тапа на половин метър в аналния отвор а после с една пръдня я искърваш на бяла светлина

кво храните момичето уе, да не мислите че не е пробвала?

В такъв случай се намесва и устата на гаджето

Цитирай Първоначално написано от kretenbg
    Гледай сега зависи колко му е хуя на твоя да кажем че ако е 20 санта-
    праскаш една бърза клизма туряш си една коркова тапа на половин метър в аналния отвор а после с една пръдня я искърваш на бяла светлина
    да не мислиш че после е лесно да си извадиш тапата... трябва с пинсета да дълбаеш.. а не е много лесно, докато е в паналния отвор

Град
    Долно Нагорнище
    абе за най стабилно така прокарване наври си слушалката на душа на макс режим и давай пък кат виж намериш заместител на твоя

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    К'во се пресмивате на момичето бе, "умници"? Пази боже, и вие сте бъдещето на България... нищо добро не ни чака!

Град
    Пловдив
    Горчиво съжалявам,че пуснах темата ,но благодаря на хората с точните мнения

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SonyaPld
    Горчиво съжалявам,че пуснах темата ,но благодаря на хората с точните мнения
    Не не трябва,се пак за това е форума това че има 15 пълни идиотоподобни олигофрена не е твой проблем
    >>DjBelev<<

задавих се от смях

Нали ти е ясно, че, ако няма какво да се разхлаби, няма значение как действа кафето. Само то е течност и не се преработва от дебелото черво.

както казват гърците - всичко тече и нищо не остава

айнщайн пък казва, че в природата нищо не се губи

Пряка връзка има, но все пак тя каза "зависи от положението на ректума". На български, това означава "зависи КЪДЕ е ректумът". А това не се промена - той винаги си е на края...

Този въпрос пък къде го видя?
    кво да ти кажа ще ти го обясня просто - кафето е черно, а ти пикаеш жълто. Демек черното трябва да излезе отнякъде

Град
    кво да ти кажа ще ти го обясня просто - кафето е черно, а ти пикаеш жълто. Демек черното трябва да излезе отнякъде
    А аз си мислех, че по-смешно не може да стане...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    А аз си мислех, че по-смешно не може да стане...
    и аз
    >>DjBelev<<

Имаше един епизод на "Двама мъже и половина", в който Челси глътна пръстен и Чарли и каза да изпие две кафета, за да излезе. Така че най-вероятно е от кафето.

И клизма да си направиш, ако след половин час ядеш и то повечко, пак може да стане неприятно. Клизма никога не съм правила, но проблеми съм нямала ако правя секс вечерта, а същия ден съм яла само до обед - демек всичко е излязло и няма какво да се преработва.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Придържайте се по темата! Писането на кирилица е задължително!

По темата - до сега 1 клизма не съм си правила, а съм правила анален секс без проблеми. Ти не усещаш ли когато ти се ходи до тоалетната? Ако има нещо такова - не правиш. Важно е да не става вакуум и да се изважда внимателно.

Колкото по другия въпрос - гаджето ти не е ли предупреден какво може да се случи? Ако е - и той поема риск. Казала ли си му как трябва да действа? Ако си и той не се е съобразил - също е виновен.

И в крайна сметка не го прави като имаш подобни инциденти. Човечеството е оцеляло и без аналния секс.

абе просто преди анален яжте предишния ден около 17:00 за последно и на другия ден ако сте се изсрали добре няма да има проблем

това с клизмата наистина е тъпо, защото организмът може да преработи храна за 2 или за 7 часа както си реши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си