- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужасен срам!
Хмм защо вината трябва да е само в момичето и това как е направила тая прословута клизма??! Аз никога не съм си правила и до сега проблем не съм имала, но и всеки път по 10 пъти предупреждавам приятеля ми да е много внимателен, особено когато го вади и все пак да си знае какво може да стане така че.. : )) Дори и да не е направила клизмата както трябва, явно и приятеля и не е бил достатъчно внимателен..
Много неудобно,но не е края на света нали? Между другото и аз почвам да се отказвам от аналния секс.![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
ако се изпусна и аз ще пусна тема![]()
ае стига глупости па тиПървоначално написано от scarlett8
![]()
А в един епизод на Looney Tunes заекът излъга и го блъсна влак. Сега сигурно ще те е страх да лъжеш...Първоначално написано от kremen4eto
@blondeVIP, защото не ман НИКОГА не ми се е налагало да предупреждавам когото и да било. По принцип си падам по грубия секс. И проблеми не съм имала... Момчето е виновно, но момичето е виновно първо...
Грубо ще ти прозвучи, но след кафе винаги сера. Прави си изводите. Е досега не съм оцелвал живи хораПървоначално написано от Schneeflocke
:P
А случайно ПРЕДИ кафето да ядеш? Как да го обясня по-добре....кафето има разхлабителни свойства. Но, за да действа, трябва да има КАКВО да разхлаби. Ако всичко е празно(както би трябвало да е след 8-часов сън, нормалната храна се разгражда за около 3 часа), просто няма какво да излезе от там, освен ако клизмата е била не особено добре направена(т.е., запушена с по-твърдо част, водата не минава оттам и т.н.). Пробвай един ден само кафе да пиеш, виж дали на следващата сутрин ще ти се ходи по голяма...Първоначално написано от mecho8888
Ами айде вземи го патентовай. Нова магическо свойство - в стомаха кафето се превръща в голямо количество храна. Ще спреш световния глад с това откритие....Първоначално написано от Alexandra93
Само да уточним:Първоначално написано от krem4et0
19 - вечеря
до 1-2 - лягане
9 - събуждане, тоалетна, кафе
9:30 - пак кафе
Е, браво бе, вие сериозно успяхте от кафето храна да направите...
Зависи от човека. Една приятелка кафето адски много я разхлабва, докато над мен няма никакво въздействие.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ти или си изключително тъпа или на такава се правиш...Първоначално написано от Alexandra93
Laxative/diuretic
Coffee is also a powerful stimulant for peristalsis and is sometimes considered to prevent constipation. However, coffee can also cause excessively loose bowel movements. The stimulative effect of coffee consumption on the colon is found in both caffeinated and decaffeinated coffee.
Кафето е силен стимулатор на перисталтиката и се смята, че понякога предпазва от запек. То също така може да предизвика значително втечнена дефекация(демек, разстройство). Стимулиращият ефект на кафето върху ободното черво се наблюдава както при нормално, така и при безкофеиново кафе.
Practitioners in alternative medicine often recommend coffee enemas for "cleansing of the colon" due to its stimulus of peristalsis, although medicine has not proved any benefits of the practice.
Алтернативни лечители препоръчват кафето за прочистване на ободното черво поради стимулиращите му свойства върху перисталтиката, но това не е доказано от медицината.
Contrary to popular belief, caffeine does not act as a diuretic when consumed in moderation, and does not lead to dehydration or to a water-electrolyte imbalance; current evidence suggests that caffeinated beverages contribute to the body's daily fluid requirements no differently from pure water.
Обратно на популярното вярване, кафето не действа като диуретик, ако се приема в нормални дози, нито води то дехидратация.
Сега, би ли обяснила къде точно е свойството на кафето, за което всички говорите?
Айде ся, разкажете кой какво е ял и колко пъти сте срали...
Шнеефлоке, ти сериозно ли не виждаш?! Че то цялата статия е за това!
КАФЕТО подпомага ходенето до тоалетна. Тоест, ако ще правиш анален секс, не рискувай да пиеш кафе преди това. Пункт. Енде.
Само аз ли виждам разлика между потпомага и предизвиква? Да не говорим, че една чаша нищо не прави. Вие сериозно ходите до тоалетната, пиете чаша кафе и пак ви се ходи? То така ти можеш през 10 мин да си в тоалетната... За щастие говорите пълни глупости...Първоначално написано от PinkPan7her
Не мога да съм сигурна, защото не пия кафе, но като започна да пия редовно, ще ти кажа как е при мен. Възможно е да е до организъм.
Аз ходя до тоалетна за всяка течност, която погълна, понеже попринцип съм като камила - пия супермегаултрамалко количество течности (към половин литър на ден я се събере, я не). В последния един час съм изпила 2 часа и една джинджинада (общо към 750 мл) и съм отишла до тоалетна три пъти.
Schneeflocke, сутрин като стана ходя по малка нужда, мия си зъбите, обличам си дрехите, правя си кафето, изпивам си го и след 15-20 минути съм в тоалетната по сериозни причини. Кое не разбра? Не мога както съм сънена и всичко ми е отпуснато да отида до тоалетна. По тази причина не мога да правя сутрешен секс. Въпрос на човека си е. Анален секс сутрин пък изобщо не ми е в мислите дори. Въпростът е, че със сутрешното посещение на тоалетната не се изхвърля това, което си ял предната вечер, а предната сутрин или по-предната вечер. Сори, ама заради единия секс не мисля да не ям 2 дни. Макар, че опитът ми с аналния секс е много скромен, мога да ти кажа, че нито 1 път не съм правила клизма, не е имало проблеми, но съм го правила когато съм сигурна, че не ми се ходи до тоалетна.
Абе вие хора не се ли усещате? То това чувство не може да се обърка.
miminko, и аз бях с много проблемен стомах, но не пиех кафе сутрин. Пия само 1, дълго, рядко, понякога с мед, друг път с подсладител. Не го обичам горещо...и ми действа идеално. Мъчех се от дете иначе.
То в повечето случаи има какво да разхлаби, независимо дали усещаш или не. Грешка нормално храната се разгражда за около 3 часа, но това не значи че след 3 часа е на крайната гара (май 2-3 дни седи в тялото)Първоначално написано от Schneeflocke
Попринцип храната минава за 2-3 дни, освен ако не пиеш кафе разбирасе:P
въпрос на дупкаПървоначално написано от Extremescream
виж александра и дим пуска :P
http://www.youtube.com/watch?v=OozRKUUChbU
предлагам спора да приключи като се съберем всички сутрин, изпием кафе и изпушим цигарапа после каквото сабя реши, но аз съм 100-тина килограма и няма да ме изпреварите
![]()
едно и също е дали предизвиква или подпомагаПървоначално написано от Schneeflocke
със сигурност обаче няма да направиш зърна нова бразилия ако пиеш само кафе
Нямаш си и представа колко са сериозни запасите на дебелото ти черво. Ако не ядеш един ден на другия не си първа писта не защото няма какво, а защото няма налягане и перисталтика.
Ще ти кажа информативно, че по червата на хората има около 2 килограма месо (не че съм бил там аз по хорските черва нямам работа) и то не от твоето. :P
Първоначално написано от miminko
аре признай си и ти сереш![]()
Първоначално написано от krem4et0
Първото дори и аз не съм толкова луд да го пробвам.
Второто е някаква мини житейска драма
![]()
Т.е., кафето ти помага за сериозните причини. Но, ако първо идеш по голяма и после пиеш кафе, най-вероятно няма да си пак на тоалетната след 15-20 мин. За забравилите, момичето и до тоалетната отиде, и клизма си направи. Кафето просто НЯМА какво да й направиПървоначално написано от krem4et0
И аз това се питам винагиВсе някак ми се струва, че тия теми са бъзици
![]()
Явно само аз съм сбъркана от целия форумСамо на мен ли не ми харесва аналния секс ? Говоря за себе си по принцип ,не за всички преди да почнете да ме нападате,че сте доста злобнички.
Не виждам смисъла да си причинявам такива мъки и гадории постоянно,за да може после да ми е още по - гадно.Клизми,да се проверявало дупето с пръстче,да се нааквам и не знам си какво ? Мисля,че тва е само мое мнение,ама,има си една дупка създадена за тва,а в днешно време мъжете толкова ли са загорели за тва ? За мен не е нито приятно,нито мръснишко или секси,а просто гнусно.
Просто е тъпо...жените дават всички възможни дупки,за мъжете само го мушват и толкова.Не знам...и пак повтарям лично мнение,да не се заяждате.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !