.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от interista8
    http://www.youtube.com/watch?v=zIyeNRbbKBw
    OWNED
    Exorcism !

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от Devil69
    А като цяло за изпускането-вината е в двамата и ,който го е страх от мечки не ходи в гората...
    Не съм много съгласна,защото доста момчета правят умишлено момичето да се изпусне!
    Няма здравомислещ човек, който да го направи. 1во - понеже е леко по-нормално секс да се прави във връзка, няма как приятелят ти, който те обича, да ти го направи. 2ро - не познавам момче, което да желае да бъде омацано в лайна.

Аз също мисля, че вината е и в двамата.

до сега никога не сън правила анален секс и сега , след като прочетох всичко това което сте написали няма и да пробвам ....
    Помни , че винаги има някой готов да вземе това , което ти изпускаш от ръцете си !!!

по интерестно ще е дабъл пенетрейшън с напикаване и нааквне
    lol

Град
    Манхатън / София
    SonyaPld

За да не се измъчваш с въпроси и да четеш коментари пробвай това:
    Правете с гаджето още един път анален,но му кажи като тръгне да го вади да го вади по бавно.Ако пак стане така направи си клизма,но отиди в клиника.И после пак пробвай.Следващия път се изакай(но се измий) след това и пробвай пак.И така докато не разбереш къде е проблема(ако го има).
    Докато умните се наумуват,лудите се налудуват.
    Хитър Петър

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от Devil69
    А като цяло за изпускането-вината е в двамата и ,който го е страх от мечки не ходи в гората...
    Не съм много съгласна,защото доста момчета правят умишлено момичето да се изпусне!
    Да бе, мечтата ми е да ми оцвъкат оная работа с ...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София- град
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    на мен не ми се е случвало никога да се изпусна..но съм чела из нета пък и тука че момчето ако е по грубо..т.е. да го вкарва по-грубо там е много възможно дори и да си си направила клизма,за напред ако правите му кажи да е по-нежен и задължително лубрикант!!!
    глупости! това става когато момчето го извади рqско и тогава и 5 клизми да са правени не помагат по леко и с лубрикант !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IceGirl90
    до сега никога не сън правила анален секс и сега , след като прочетох всичко това което сте написали няма и да пробвам ....
    Абсолютно.

Да бе, мечтата ми е да ми оцвъкат оная работа с ...
    Нененененене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си