.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

проблемм :(

Здравейте!
    Имам един въпрос, можеби има същата тема някъде из форума, за което се извинявам, но от известно време имам течение жълтеникаво... ходих на гинеколог по този повод, и ми изписа кремче за мазане... преди 2 дена правих секс без презерватив (грешка). Преди това имах сърбеж във влагалището, но след акта чувствам парене при уриниране и още по-силен сърбеш постоянно.. Какво щеми кажете по въпроса

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Иди пак на гинеколог и почукай на главата си.. не оставай шокирана ако се чуе ехо... 'начи, пази Боже от секс партньор като теб :Р . Без да ми се обиждаш.

Да допълня, че с тези неща шега не бива, да пишеш във форум относно здравословен проблем касаещ твоето собствено здраве е меко казано идиотско. Бягай при чичо доктор и само там.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

нали за това е форума да споделяме "здравословни проблеми"

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Да споделяш, да. Да търсиш начин за решението им, не. Като се има предвид обшата култура за тези неща на повечето тук, най-много да се осакатиш нещо. Много тъжно е, че повечето хора не знаят до какви последици може да се стигне с подобно незнание (включително и ти). Както гореспоменах - най-добре посети специалист.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    гъбична или стафилококова инфекция,но внимавай с хигиената защото от лошата такава едни болестотворни микроорганизми навлизат във влагалището "и се заселват в един квартал на име "Бартолиновци",където трябва да е безжителна зона,но те си правят магазини,публични домиве,дискотеки и макдонълдс и от малък квартал с размер на грахово зърно,става на мегаполис с размер на яйце и понеже жителите нямат канализация и са мизерници техните отпадни вещества отиват се изхвърлят във влагалището ти ти чувстваш сърбеш,а понеже са бохеми и купонджии по душа,гърмят пиратки и золумстват затова чувстваш болка."та като оставим метафората искам да кажа да следиш и поддържаш интимната си хигиена за да да се получат гонореи сифилиси бартолинити и други

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си