- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Честит 8ми март:)
Честит осми март на всички дами от форума.Да сте живи и здрави и много любов
О..и
от мен
![]()
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
Мерсии
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Кифло,какъв е този спам?Ако под това срамежливо личице,имаш предвит ,че си поласкана от празника и от поздрава,недей.Празника не се отнася до теб,защото си 94 ,а празник имат ЖЕНИТЕ,и по скоро МАЙКИТЕ.Така че можеш да кажеш честит празник просто.Първоначално написано от snekity94
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
^^Първоначално написано от nikitka_
иначе мисля,че като цяло е ден на женатаняма значение баба,мама,учителка или съученичка
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ти Тъпа Ли Си или кфа... и за мен също е празникПървоначално написано от DaVinciCode
![]()
Не смей друг Път Да Се Заяждаш с мене щ0то ще съжаляваш !
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
хахахахахахахаха въпрос на време беше snekity94 да се вмъкне и в тази тема, за да предизвика спам.Само гледайте.![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
мм .. всъщност тези от нас които вече имат цикъл си се водят официално жени .. било то и по-млади.Първоначално написано от snekity94
![]()