- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да се нарече фетишизъм
Въпроса ми е:
Момичета и момчета когато правите секс какво предпочитате
1. Да сте чисто голи
2. Да имате някакви дрехи по себе си (примерно момичето с обувки на токове или чорапи до бедрата, смъкнат сутиен но не разкопчан...и т.н.)
и това може ли дасе нарече фетишизъм??
защото прочетох в интернет """влечение към предмети, собственост на определени хора (чанти, обувки, чорапи, мъжки гащи и др.)"""
Не, фетишизъм е някъв девствен дебелак да ти краде прашките и да бие чекия докато ги души
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мда, и според мен не е фетишизъм. Щото правейки секс, се кефиш предимно на тялото на партньора, дали прашките ще са свалени или просто запретнати настрани, не е от такова значение.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
ужас...
да слуша
Не не е фетишизъмПървоначално написано от zooyork
Но подчертаното ми харесва![]()
![]()
>>DjBelev<<
Ехх точно се зарадвах че поне такова нямамПървоначално написано от miminko
![]()
![]()
>>DjBelev<<
на мен ми харесва да имаме по някоя дрешка
например ако съм с рокля само да я дигна нагоре
не знам дали може да се нарече фетиш,но за мен в супер![]()
Много тежка дума е фетишизъм за подобно нещо. Аз обичам мацката да е на високи токчета само по праши с цвета на кожата и.Първоначално написано от zooyork
Виж иначе ако си готина мадама аз лично бих ти взел бельото и чат-пат бих го душкал и масторбирал с него. Това вече е фетишизъм.
ААА обожавам и копринени нощнички заголени към дупето и на задна прашка.
zooyork - пич докато пръста ти не се озове в ректума положението е под контрол това ще ти кажа. Но ако усетши пръст или нещо в ректума дърпай рязко назад.![]()
miminko
Какви са твоите фетиши? Може и на личен д ами пишеш ако се притесняваш тук![]()
Първоначално написано от fenastz
това по-скоро е филм на ужасите![]()
Хубаво аре на момиче ще ги измъкне, ама ако на момче ги открадне вече границата на лудостта е мината![]()
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Ако играя роля - като сестра или т.н. оставям по някоя парцалка да има за какво да се пали...Иначе в повечето време съм чистак гола
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Първоначално написано от miminko
Например да си пускаш дупето в сайта като упорито твърдиш, че не е твое![]()
![]()
Знаеш ли как познах? Много са еднотипни всички и са русиПървоначално написано от miminko
![]()
не спокс..не мисля че е фетишизъм
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
не нямала съм фетиши просто ми беше интересно вие как го приемате и вашето мнениепък зная ли може тук там да науча нещо на 15 съм и доста неща са ми интересни
П.С. много се надявам никой да ме ми краде бельото ... много си го обичам![]()
па и да е фетиш какво?
нещо срамно ли има?