Всичке жени са курви, няма 90, няма 80% ВСИЧКИ ДО ЕДНА! Излизам с доста жени някои свястни други пък са тип кучки! Но най-обичам, когато и завърта главата на някоя и тя си паа по мен здраво, обикновено правя секс с нея на третия ден, а преди това я омйвам и любимата ми част е зарязването. Обичам, когато ги наранявам, най-често го правя на техните празници за да подсиля ефекта рожденни дни, именни дни, 8 март е класиката, а още по-яко е когато го правя чрез смс, но спрях с тях, защото не ми се дават пари. Просто ми става супер гот, когато почна да и обеснявам защо късаме, а тя горката почне да ми реве и да ми се моли. Чувството е превъзходно, нямам думи, а те са все така наивни. Любимите ми са тип кучки, тях дори преди това ги унижавам малко. Причината да правя това се корени в детството ми, когато бях тинейджър не излизах много, а и момичетат се държаха зле с мен, но с времето започнах да влизам в час с нещата и в университета, когато бяха първите ми успехи с жените се заклех, че никога няма да им простта и ще се отнасям с тях като с боклуци без значение дали са добри или не. Не ме обвинявайте вие ме направихте такъв, затова ако има някоя тинейджърка или млада жена по-добре внимавайте как се отнасяте с мъжете за да не стават такива като мен все повече. И не никога не съм се влюбвал в жена, която да ми е разбила сърцето(което нямам към вас) и няма да го направя. За мен вие сте единствено секс играчки. Приемам всякакви обиди по мой адрес.