- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Космии :D :D
Значи на 15 съм и забелязах, че имам малко косми над бузите :@
Има ли някъв начин да се премахнат, защото адски дразнат ме![]()
принципно по лицето не е хубаво да бръснеш космите..направо в никакъв случай не го прави ..по-добре ги остави, а през лятото намокри едно памуче с кислородна вода и за 20 мин ще изрусеят и няма да се виждат.в краен случай можеш да си направиш лазерна епилация ;д
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
++ и наистина не ги бръсниПървоначално написано от milenkaaa
. Една от моя клас си беше обръснала мъхчето над горната устна
![]()
, явно продължаваше да бръсне и след около месец вече не беше като мъхче, а точно като набола мъжка брада
![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Пробваи с изсветлител
Момчетата от моя клас така си пуснаха "брадите" - като си бръснеха мъхчетата.Първоначално написано от Pamaa
![]()
По темата: иди в магазин за козметика и попитай за изсветлител - ще ти препоръчат най-доброто, с което разполагат. В краен случай, пробвай с кислородна вода, както казаха по-горе.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Попитай в козметичен магазин. В никакъв случай не ги бръсни!!
Big or small, lies are lies !
Благодаря за бързите отговори![]()
В смисъл не искам да стана като Буги Барабата xaaxa![]()
А пък за кислородната вода знам, че трябва да се седи на слънце![]()
А иначе "Лазерната Епилация" колко струва и боли ли![]()
за кислородната вода-естествено на слънце.
за лазерната епилация-трябва да питаш на място защото досега не съм виждала да се предлага като услуга тази зона на лицето.. но сигурно към 30 лева защото горе-долу толкова е за горна устна.малко ще се зачервиш след това и спокойно-не боли (просто малко боцка)
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
А иначе сега е зима и нема слънце, кво прайме![]()
Ам.. изсветлител или пинсета .. ама няма нужда да ги махаш..не са толкова фатални и дразнещи : ))
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Една позната си изсветляваше космите по лицето с перхидрол или кислородна вода .
Друга позната си направи лазерна на бакенбардите.
Ти си преценяваш, щом те дразнят.
Но съм сигурна, че само ти ги виждаш![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от Pamaa
пу да не те чуят дяволитееееееее ..![]()
Ти сериозно ли ?!
![]()
![]()
дааПървоначално написано от Dannue
![]()
супер гаднооо и тя пък като ги беше бръснала няколко пъти
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
А много ли е хубаво да ти се личат мъхчетата над горната устна?
at least it was before i fucked everything up
Еми аз попринцип съм ги ВИДЯЛПървоначално написано от Rebirthing
![]()