.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Хора дайте ми съвет,че иначе ще изяде един хубав шамар : )

Значи вече почти месец излизам с едно момче.. което доколкото знам ме харесва..ала покрай мен и още 5-6 .. и смисъл той ме ревнува от всичко което диша .. сърди се ако се чувам виждам или т.н. с най-добрия ми приятел.. за бившия ми изключено само ако чуе първата буква от името му е полудял .. а той в момента е излязъл да се запознае с някакво момиче .. незнам до кога ще ми се падат такива буклуци .. ала един ме е въртял на пръста си 2 месеца ако не и повече .. сега не мисля да позволя и този да ме разиграва въпреки,че почвам да го харесвам страшно много .. днеска му написах да се спре защото и аз мога да излизам с момчета желаещи има и щом той може значи и аз мога .. та кажете ми какво да правя защото вече ми писва от него,но пък и го харесвам страшно много..

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Две решения.

Като ти се сърди, че излизаш с най-добрият си приятел и други момчета, сърди му се и ти за неговите изцепки.

Второто - разкарай го.

Обясни му че се държи супер егоистично и ако продължава така абонамента му ще изтече преждевременно.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Единствения начин е да говориш с него. Кажи му, че много държиш на него, и той може спокойно да ти се доверява... и в никакъв случай не спирай да общуваш с най-добрия си приятел, тва ше е адски тъпо. Ако пак не те разбере, му кажи, че ако ти спреш да говориш с други момчета, и той трябва да спре да общува с други момичета. И т'ва е.
    Вече и тва ако не стане, го за*еби, щот такива не ти трябват... =.=

хаха по - добре не се занимавай с тоя пич ! или просто излезнете и му кажи , че все пак да те остави да дишаш . И да си имате нормални приятелски отношения нито ти си му длъжна нито трябва да се съобразяваш с него . Ни най-малко пък да те ревнува от най-добрия ти приятел - това е супер тъпо !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Намери си нов и гледай да е по-нормален.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Две решения.

Като ти се сърди, че излизаш с най-добрият си приятел и други момчета, сърди му се и ти за неговите изцепки.

Второто - разкарай го.

Обясни му че се държи супер егоистично и ако продължава така абонамента му ще изтече преждевременно.
    ^точно
    Reading In Bed.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Всъщност говоренето доста рядко помага. А и много хора не разбират от дума. Върти му и ти неговите номера, ама не бъди явна. Той рано или късно ще ти поиска обяснение, тогава вече му кажи, че е глипаво държанието му. И ако иска да не продължавате така да си играете, трябва и той да се поправи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    София
    3начи,ако питаш мен,той не ти е никакъв,зада ти държи сметка.
    Ти си свободен човек.
    Разкарай го и прави каквото си поискаш.

Хора вчера ме беше ядосал беше ми обещал,че ще излезем и по едно време ми пише отивам да се запозная с едно момиче (аз я познавах) и идвам при тебе .. ако наще ме бяха пуснали по далече сиг щеше да видя интересна гледка но с друго момиче тъйкато не е излизал с познатата ми .. излязох и го чаках,чаках го около час,а той не дойде когато се прибрах му писах да ми направи услуга и да не ме търси повече,а той започна да праща целувки и други неща .. а после ми каза,нещо от сорта,че не ставам за сериозна връзка и че иска да ходи с друга

няма смисъл

абе ревността е липса на доверие, като те ревнува да ноди да се е~~ тей де сори ако го обиждам, ака връзка без доверие не е връзка....!!!
    mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!

Каква ревност, какво доверие?! Той ти е вързал тенекия и буквално ти е заявил, че е заради друго момиче, което явно му е било по-важно, ако имаш малко самоуважение ще му биеш шута
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от pink123
    Хора вчера ме беше ядосал беше ми обещал,че ще излезем и по едно време ми пише отивам да се запозная с едно момиче (аз я познавах) и идвам при тебе .. ако наще ме бяха пуснали по далече сиг щеше да видя интересна гледка но с друго момиче тъйкато не е излизал с познатата ми .. излязох и го чаках,чаках го около час,а той не дойде когато се прибрах му писах да ми направи услуга и да не ме търси повече,а той започна да праща целувки и други неща .. а после ми каза,нещо от сорта,че не ставам за сериозна връзка и че иска да ходи с друга
    ?!?!?!

Ебати дечкото. Я не се занимавай с такъв лигльо, да си ходи при онази. По-добре за теб, че си се отървала!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    3начи,ако питаш мен,той не ти е никакъв,зада ти държи сметка.
    Ти си свободен човек.
    Разкарай го и прави каквото си поискаш.
    Hostis Honori Invidia

Град
    Варна, моретоо :)
    Шамар по задника и го хвани за х*я.
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Шамар по задника и го хвани за х*я.
    хахах ае няма нужда .. става все по интересно вчера го прецаках леко и той какъв е тъп наговори на момиче което не познавам,че съм говорела против нея и тя идва да се разправя с мене .. направо вече незнам преди момичетата искаха момчетата да ги защитават днес явно е обратното .. но съм си подготвила доста интересно отмъщение и съвсем скоро ще разбре с каква се е забъркал.. че това до сега му е прекалено малко

Хмм, докога ще излизаш с боклуци зависи от теб. Иначе му тегли една майка ако продължава така.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Проблемът е не само в него,но и в ТЕБ.Той е маниакално ревнив,ти също.Но трябва да поставиш ясни граници и правила във вашите отношения.Всеки има нужда от лично пространство и контакт с приятели и от срещуположния пол и никой няма право да го ограничава в това отношение.Покажи му го,а ако накрая евентуално ти тегли една майна можеш само да се радваш,защото ще си отвориш очите какъв тъпанар си имала покрай себе си...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Не обичам ревниви хора.Имала съм приятел който меко казано беше ревнив - направо маниак...Трябва да ти кажа, че нищо добро и нищо хубаво няма да излезне ако и двамата се ревнувате.Ревността не е гаранция за обич а за притежание.Или постави ясни граници на връзката ви или всеки да си дири късмета.В една връзка независимо, от обстоятелствата хората имат свое ЛИЧНО пространство иполовинката е "задължена" да го спазва.Най - близките освен семейството са ПРИЯТЕЛИТЕ!!!Днес може да си с него и да отрежеш приятелите си, но утре ако те остави дали приятелите ти ще са до теб?!Казвам го образно казано, но се замисли!!!

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    аХамм,намери си по-нормален ;;д

ревниивеееееееец ;;р
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Голям фен Аватара на magita
    То като не върви не върви !!!
    От дума няма да се разбере, но може да му го съобщиш директно, а не да сядате на дълги разговори, ако не си промени държанието към тебе си намираш нов
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

не му падай на нивото, просто го резни и не се занимавай с клоуни

Аз ти го казвам о личен опит защото ревноста също в мен е голяма отрицателна черта По добре на лешоядите отколкото на ревнивци едните ядът живите другите мъртвите
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си