.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как да подходя към мацката

Аве хора трябва да ми помощ! Отдавна съм забелязал, че нямам проблеми да общувам с хубави момиче освент тези които са ми харесали, просто не мога да измисля тема за приказване Сега съм загледал една девойка с 1 год. по-малко от мен (не се познаваме), но тя винаги е в група. Плана ми е да отида и да и кажа на ушенце да дойде с мен да и кажа нещо, ще я заведя някаде където няма много хора и там вече зацепвам да и кажа директно че я харесвам или да я поканя да излезем вече незнам ако може да помогнете ще съм много благодарен
    П.С. даже още незнам как се казва но е много готина

А така няма ли малко да я стрешнеш?
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    ^ Точно. Карай го малко по-кротко. Като за начало - разбери как се казва. ;/

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не ги слушай, давай смело напред !!!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    София
    ЩЕ я стреснеш.
    Давай по-бавно.
    Първо и разбери името...
    Иначе ще отидеш и ще и кажеш'ей ти,искаш ли да ходиме на кафе?''.
    Ако ми кажат така,ще се изхиля в лицето му.
    Защото ще изглежда като глупак...

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    ЩЕ я стреснеш.
    Давай по-бавно.
    Първо и разбери името...
    Иначе ще отидеш и ще и кажеш'ей ти,искаш ли да ходиме на кафе?''.
    Ако ми кажат така,ще се изхиля в лицето му.
    Защото ще изглежда като глупак...
    +

----
    последния който каза по мой адрез "мацка" или беше "девойка" яде токчета мн здраво... дразнещо е .. има момиче... красиво момиче ...

ПП. даа и действай по-спокойно запознайте се а-у ..
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Да не е 50 годишен педофил , че да я стрестне ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Давай смело Живко ама не и казвай от първия път, че си я харесал. Запознай се с нея пък чак тогава я сваляй. Тъкмо ще ни запознаеш с нея, ако не ще трябва да станеш по- добър по пиене . Гроб съм да знаеш!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Личи си че нямаш опит още в тия неща...Боже погледни го отстрани как ще изглежда,използвай главата си (горната) преди да правиш каквото и да било...

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Личи си че нямаш опит още в тия неща...Боже погледни го отстрани как ще изглежда,използвай главата си (горната) преди да правиш каквото и да било...
    хахах тоооочно !!!
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Tочно брат до сега с момичетата които съм имал вземане -даване минаваше само с мислене с долната глава за сега положението е добре писахме си по скайпа, но лошото е че нямаме общи приятели
    оттука дайте някакъв съвет как да продължа.. до сега не е било толкова трудно
    @TheAvenged мълчи до гроб да не разваляме имиджа

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Недей ходи да и казваш нещо на ушенце и да я викаш насаме Ще вземе да те помисли за някакъв ненормален.
    Вземи и скайп и си уговорете среща на някое кафе. А останалото ще се нареди в последствие да се надяваме

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Ако обича да рискува ще дойде с тебе, ако не не и се набивай на очи
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Давай по-полека за да не се отдръпне още от начало. Не ти препоръчвам скайп защото има възможност всичко да си остане там а на живо да сте само на здравей здрасти. Първо се опознайте добре тогава предприемай нещо по-сериозно .
    Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко !

Да бе, името не и знаеш, пък ще я каниш на кафе. WTF? Повярвай ми, нищо няма да постигнеш така. Забрави просто. " Здравей, може ли да се запознаем?" е добро начало. Оттам нататък няма как да не се оправиш. Нали викаш, че преди си нямал проблеми

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Тва ше е супер странно и щи са смеят много. Отиваш сам, може и с приятел и заговаряте цялата група. Малко може да забият, затва им дрънкай нещо. Като се поразмъти общия разговор й искай телефона. Ако я мернеш в даскало, ако сте от едно училище, я настигни докато върви нанякъде, кажи й "здрасти, от известно време те забелязвам, аз съм еди кой си" след като ти се представи й искай телефона или фейсбука, за да излезете някой път. Ако те резне, пиеш една студена вода и се радваш, че си събрал топки да я заговориш, щото не всеки може. Ако пък ти го даде й звъниш, и след 2-3 дена да я уговаряш за кафе. Най-важното от всичко е, не толкова какво казваш, а как го казваш. Самоувереността и самочувствието личат отдалече и са много важни. Гледай в очите, не в земята.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен
    като за начало, запознаите се : )

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Тва ше е супер странно и щи са смеят много. Отиваш сам, може и с приятел и заговаряте цялата група. Малко може да забият, затва им дрънкай нещо. Като се поразмъти общия разговор й искай телефона. Ако я мернеш в даскало, ако сте от едно училище, я настигни докато върви нанякъде, кажи й "здрасти, от известно време те забелязвам, аз съм еди кой си" след като ти се представи й искай телефона или фейсбука, за да излезете някой път. Ако те резне, пиеш една студена вода и се радваш, че си събрал топки да я заговориш, щото не всеки може. Ако пък ти го даде й звъниш, и след 2-3 дена да я уговаряш за кафе. Най-важното от всичко е, не толкова какво казваш, а как го казваш. Самоувереността и самочувствието личат отдалече и са много важни. Гледай в очите, не в земята.
    Абсолютно вярно. Виж този вариант, струва ми се доста добър.

Ъмм.. имам спомен,че някъде по-напред той каза,че вече са се запознали или нещо такова ..
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    не й казвай веднага, че я харесваш..
    така ще я стреснеш.
    по-добре й поискай телефона или направо я покани да излезете някъде двамата
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване