.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Писна ми

Писна ми

Излизам вече с едно момиче от моя клас вече 5 месеца и тя е просто ... страшна! Красиви крака, готин задник, големи дружки и в лицето е идеална. Тя много е хлътнала и много ме ревнува (и аз съм така и просто не знам какво ще правя без нея)..., но ОООЩЕ не ми пуска. В предишните ми връзки ходих с най-много 1-2 месеца и вече пускаха, а повечето бяха девствени, а сегашната, която обичам повече от всичко е девствена и не пуска! Дори всички мои приятели й са казвали, че толкова време не съм бил на сухо, но тя чака перфектния момент... Та да прибързвам ли или да съм търпелив като нея, макар че не знам колко още ще издържа?

Жените просто трябва да разберат че магарето гладно не стои... а вече дали ще я чакаш, ти сам прецени дали си струва, ако наистина ти пука за нея ще я чакаш.

Ако я обичаш – Чакаш. Щом казваш че е детствена просто направи така че 1-вият и път да бъде неповторим и незабравим - т.е. чакаш подходящия момент както прави тя. А ако всичко е ток ще сте заедно много дълго време.
    Ем успех

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Скъсай с нея (че да я отървеш от себе си)

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми говори с нея бе,ние ли да и кажем да ти пусне...Говори с нея явно има причина
    >>DjBelev<<

Колкото и да чака за да дойде перфектия момент ... такъв надали ще има. Не ме разбирай погрешно - мисълта ми е, че пълно щастие няма. А относно въпроса - не й разбивай мечтите за идеалния момент, прекалено грубо би било.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не си ли малко прост?Чуй се само "сегашната,която обичам още не ми е пуснала" -да ти имам любовта,да не си на 13???

хахаха братчее, като гледам как пишеш, си с нея само заради готиния задник и яките ''дружки'' мн елементарно и щом не ти пуска сигурно не е готова и не иска капиш?
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

Град
    Таити
    еми щом не ти пуска явно те мисли за някъв бройкаджия, а и то не само го мисли ами си е така ! и как можеш да твърдиш че я обичаш като в описанието си за нея споменаваш само външни черти..според мен просто обичаш "дружките" й както вече казаха! Най добре остави момичето на мира за да не съжелява после цял живот че е пуснала на такъв кретен успехчета
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Жените просто трябва да разберат че магарето гладно не стои... а вече дали ще я чакаш, ти сам прецени дали си струва, ако наистина ти пука за нея ще я чакаш.
    А "мъжете" трябва да разберат, че жените, ако искат да правят секс с магарета, ще идат в обора...

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от straus
    А "мъжете" трябва да разберат, че жените, ако искат да правят секс с магарета, ще идат в обора...
    true true..

Ако толкова я обичаш - чакай . Сигурно ще си заслужава . По - добре така отколкото да се наебеш с някоя курва, която пуска на 2рия ден и вече ти е безинтересна .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Наистина е тъпо да я пришпорваш и да късаш с нея заради това, обаче и 5 месеца са доста време! Питай я какъв е проблема. На колко години сте? Защото ако е на 13-14 - малка е - може да я е страх, да и е рано...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    5 месеца са си сериозен период, особено ако се виждате всеки ден. Поговори с нея, явно нещо я притеснява.
    Welcome to the Jungle...

Град
    София
    Ако я ''обичаш''настина,чакай.
    Макар,че а3 лично се съмнявам,да я обичаш.
    Просто си с нея заради секса и като се наебете със сигурност ще я зарежeш.И това,че не ти пуска,те изнервя,но пък точно заради това ти е и интереснa.Щом молиш приятелите си,да и говорят колко време си седиш на сухо...вижда се колко я ''обичаш''.
    По мисленето ти съдя,че си на 13-14г.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Ако я ''обичаш''настина,чакай.
    Макар,че а3 лично се съмнявам,да я обичаш.
    Просто си с нея заради секса и като се наебете със сигурност ще я зарежeш.И това,че не ти пуска,те изнервя,но пък точно заради това ти е и интереснa.Щом молиш приятелите си,да и говорят колко време си седиш на сухо...вижда се колко я ''обичаш''.
    По мисленето ти съдя,че си на 13-14г.
    Не съм молил приятелите си да говорят с нея... това е станало зад гърба ми... научих скоро

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Недей да стоиш на сухо
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен
    Да не ти е пораснала брада от чакане Вие не губите нищо, даже се като правите секс, а ние момичетата си губим девствеността и слад тва ако се малолетен и майка ти разбере ша та изсели от вкъщи. Не осъзнаваш ли колко е важно за момичето да е на сигурно място, вместо да я минеш И след тва ходи да разправяш, че си мил и грижовен
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Град
    Lyon
    изчакай де.. то излиза че си с нея само заради външността и ... не вярвам чак толкова да не издържиш// пък е девствена.. така че
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Град
    Lyon
    изчакай де.. то излиза че си с нея само заради външността и ... не вярвам чак толкова да не издържиш// пък е девствена.. така че
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

5 месеца никак не са малко.... Поговори с нея, но внимавай как ще подходиш и си подбери думите, да не се изцепиш направо "Мацка, кога ше ми пуснеш" Пък ако я обичаш - ще чакаш колкото трябва.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако толкова я обичаш ше чакаш и година ако трябва!!! ..

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Красиви крака+готин задник+хубава е в лицето=описанието на сексуален обект. Сори,ама така се описва момичето което си е*бал онази вечер,примерно.

Град
    Пловдив
    НЕ! Ти ме уби!
    Какви ценности имаш само не е истина

И аз на нейно място, не само, че ще те
    държа на сухо, ами и бой ще ядеш,
    докато не се научиш да оценяваш момичетата
    както трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове