- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Писна ми
Излизам вече с едно момиче от моя клас вече 5 месеца и тя е просто ... страшна! Красиви крака, готин задник, големи дружки и в лицето е идеална. Тя много е хлътнала и много ме ревнува (и аз съм така и просто не знам какво ще правя без нея)..., но ОООЩЕ не ми пуска. В предишните ми връзки ходих с най-много 1-2 месеца и вече пускаха, а повечето бяха девствени, а сегашната, която обичам повече от всичко е девствена и не пуска! Дори всички мои приятели й са казвали, че толкова време не съм бил на сухо, но тя чака перфектния момент... Та да прибързвам ли или да съм търпелив като нея, макар че не знам колко още ще издържа?![]()
Жените просто трябва да разберат че магарето гладно не стои... а вече дали ще я чакаш, ти сам прецени дали си струва, ако наистина ти пука за нея ще я чакаш.
Ако я обичаш – Чакаш. Щом казваш че е детствена просто направи така че 1-вият и път да бъде неповторим и незабравим - т.е. чакаш подходящия момент както прави тя. А ако всичко е ток ще сте заедно много дълго време.
Ем успех![]()
![]()
![]()
Еми говори с нея бе,ние ли да и кажем да ти пусне...Говори с нея явно има причина![]()
>>DjBelev<<
Колкото и да чака за да дойде перфектия момент ... такъв надали ще има. Не ме разбирай погрешно - мисълта ми е, че пълно щастие няма. А относно въпроса - не й разбивай мечтите за идеалния момент, прекалено грубо би било.
Не си ли малко прост?Чуй се само "сегашната,която обичам още не ми е пуснала" -да ти имам любовта,да не си на 13???
хахаха братчее, като гледам как пишеш, си с нея само заради готиния задник и яките ''дружки''мн елементарно и щом не ти пуска сигурно не е готова и не иска
капиш?
женско
Happiness is a journey, not a destination...
еми щом не ти пуска явно те мисли за някъв бройкаджия, а и то не само го мисли ами си е така ! и как можеш да твърдиш че я обичаш като в описанието си за нея споменаваш само външни черти..според мен просто обичаш "дружките" й както вече казаха! Най добре остави момичето на мира за да не съжелява после цял живот че е пуснала на такъв кретенуспехчета
There is no right or wrong, only fun or boring
А "мъжете" трябва да разберат, че жените, ако искат да правят секс с магарета, ще идат в обора...Първоначално написано от straus
true true..Първоначално написано от Schneeflocke
Ако толкова я обичаш - чакай . Сигурно ще си заслужава . По - добре така отколкото да се наебеш с някоя курва, която пуска на 2рия ден и вече ти е безинтересна .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Наистина е тъпо да я пришпорваш и да късаш с нея заради това, обаче и 5 месеца са доста време! Питай я какъв е проблема. На колко години сте? Защото ако е на 13-14 - малка е - може да я е страх, да и е рано...
5 месеца са си сериозен период, особено ако се виждате всеки ден. Поговори с нея, явно нещо я притеснява.
Welcome to the Jungle...
Ако я ''обичаш''настина,чакай.
Макар,че а3 лично се съмнявам,да я обичаш.
Просто си с нея заради секса и като се наебете със сигурност ще я зарежeш.И това,че не ти пуска,те изнервя,но пък точно заради това ти е и интереснa.Щом молиш приятелите си,да и говорят колко време си седиш на сухо...вижда се колко я ''обичаш''.
По мисленето ти съдя,че си на 13-14г.
Не съм молил приятелите си да говорят с нея... това е станало зад гърба ми... научих скороПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Недей да стоиш на сухо![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да не ти е пораснала брада от чаканеВие не губите нищо, даже се като правите секс, а ние момичетата си губим девствеността и слад тва ако се малолетен и майка ти разбере ша та изсели от вкъщи. Не осъзнаваш ли колко е важно за момичето да е на сигурно място, вместо да я минеш
И след тва ходи да разправяш, че си мил и грижовен
![]()
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
изчакай де.. то излиза че си с нея само заради външността и ... не вярвам чак толкова да не издържиш// пък е девствена.. така че
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
изчакай де.. то излиза че си с нея само заради външността и ... не вярвам чак толкова да не издържиш// пък е девствена.. така че
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
5 месеца никак не са малко.... Поговори с нея, но внимавай как ще подходиш и си подбери думите, да не се изцепиш направо "Мацка, кога ше ми пуснеш"Пък ако я обичаш - ще чакаш колкото трябва.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ако толкова я обичаш ше чакаш и година ако трябва!!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Красиви крака+готин задник+хубава е в лицето=описанието на сексуален обект. Сори,ама така се описва момичето което си е*бал онази вечер,примерно.![]()