- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Писна ми
Натъпчи курвето с алкохол и амфети.И го блъскай в дупето...![]()
Имай търпение,къде сте се забързали всички?% месеца да не би да престаряхте?В крайна сметка е девствена,не мисли само за себе си.А ако много се отчаеш-мисли за "дружките".![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Всички знаем, че ти си с нея само заради секса. Пускането на тази тема го доказва. Така че да не се залъгваме с думи като "любов" и изрази от типа "не мога да живея без нея".
Изводът е : ако искаш да я праснеш ще трябва да изчакаш![]()
--------------------------------------------------------
скъсай с нея за нейно добро. КАК МОЖЕ ДА КАЗВАШ ЧЕ Я ОБИЧАШ И ДА ИСКАШ ДА ТО ПУСНЕ. КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ЧЕ СИ ОТНЕЛ ДЕТСТВЕНОСТТА НА ТОЛКОВА МОМИЧЕТА. АКО БЯХ ГАДЖЕТО ТИ ЩЯХ МНОГОО ДАТЕ ИЗМЪЧВАМ И ДА ТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Тъп си брат ;]] такива като тебе много съм ги виждала ... само заради секса .... не струвате мама те пере, тате ти дава пари, и вече се мислиш за мъж![]()
![]()
Женско съм
Хилари, ти пък 10 години чакай..Първоначално написано от Hilary_
Сексът е важен за една връзка.Особено за една по-дълга връзка.И какъв е този велик, идеален момент, който всички чакат?Не казвам да си легнеш с първия срещнат, вярно е, че трябва да е с правилното момче, ама това прекалено чакане си е излишно.Добре, той ще я обича и ще я чака 1 година, а тя как така за 1 година не го е опознала или там каквото и трябва, за да прави секс с него.Сексът сближава хората, не е номално за толкова голям период да не ти се прииска да усетиш човека до себе си по такъв интимен начин.
5 месеца не са малко, трябва да са се опознали, трябва и да са говорили на тази тема, трябва и да са се сближили доста.
Зависи и на колко години са де.Ама си мисля, че за това време най-спокойно можеш да го обсъдиш с нея и да видиш тя какво мисли по въпроса.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
LovelyGirl, ааа не така, девствеността на Hilary_е прословута. Когато най-после го направи (дано да го доживеем), е задължително да пусне тема тук и всички да й честитим. Даже може и да съберем пари за по-големичък подарък, който да ознаменува този велик повод.![]()
Welcome to the Jungle...
ако незнаеш как да я предразположиш никой не ти е виновен, направи така, че тя да се почувства желана и спокойна и да я предразположиш добре, ако не стане значи просто момичето не е готово и в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не трябва да насилстваш нещата..
Другият вариант е да говорите за тези работи и да се изясните, може момичето да има някакъв страх - попитай я...![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
изчакай
Може просто да не иска да го правите още,защото до сега е правила секс с неподходящите и иска с теб да е специално.Говори с нея както ти казах,не я питай директно "кога ще се *беме" естествено,малко по заобиколно![]()
>>DjBelev<<
^ Тя не е правила секс досега![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от LovelyGirl
Че аз кво четох тогава беЕми значи всичко е ясно,като повечето момичета иска този момент да е идеален и иска всичко да е перфектно.Може да се притеснява,все още те съветвам да говориш лично ти с нея
![]()
>>DjBelev<<
Baby, I like it.... утре вечер...![]()
Първоначално написано от secretsexyboy
БРАВО !Айде, успех, да издържиш много !
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Честито тогава и да не ни изложиш ейПървоначално написано от secretsexyboy
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: иска специален момент, ами дай и го, подготви една романтична вечер и и подари най-хубавия първи секс, за който може да мечтае.![]()
Бате, вие колко сте прости.....
Пак ще спирам да влизам тук, щото се отчайвам от това какви хора има на тоя свят, честно.
Гръмнете се, че сте жалки, seriously.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride