- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СВИРКИ ?!
С тази тема се обръщам главно към жените!
(все пак надали има мъж който да е против)
ЗА или ПРОТИВ свирките сте ?! Ако има ясна причина (или всичко друго което решите), споделете![]()
Аз съм твърдо за!
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
За, но ако сте забелязали само момичетата са склонни за дълго време (10 минути, че и повече) да правят свирки, докато момчетата близнат я отдолу за половин минута и арееее да та е*а
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Обичам да ги правя.
И на мен ми доставя удоволствие.
....
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
тва ,че ти си попадала на такива е др въпроса .не вс са с дървен език или искат ебанеПървоначално написано от SexyBitch
love is gone!
А,аз май единствена съм негативно настроена.Да,разбирам,че им харесва,но на мен ми е супер противно и не мисля,че е редно в случая момчето да насилва момичето.Не искам-не го правя.
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
^ Наградете я, моля ви. Това момиче наистина би заслужавало награда от типа "Златен член".
--------------------------------------------------------
Епа така си е.Първоначално написано от BlueFace
![]()
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от SexyBitch
слабо май,а ?
Can It All Be So Simple ?
Готов съм да оправдая думите тиПървоначално написано от SexyBitch
![]()
Доста мъже биха могли. Стига мацката да ме кефи, мога да я лижа поне час.Първоначално написано от straus
Когато прави френска човек е добре да се старае, не да отбива номера.
Welcome to the Jungle...
За всичко трябва да има желание, конкретно за това имам желание и да другите да дам![]()
Предполагам, ама авторката явно е попадала на противоположния случай.Първоначално написано от straus
Welcome to the Jungle...
Това, че на теб не ти харесва или някой ти е наговорил глупости, не означава, че другите не им харесва да правят. Аман от такива теми.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Пък аз преди не вярвах един приятел като ми разправяше, че момичетата обичат х*я повече от хляба...
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
e,как да не обичам... той направо откачаредва си поема дъх... и на мен ми харесва това![]()
![]()
~девойче съм~
Ела в Перник и има голяма вероятност да получиш наградите "Златен винкел'' ; "Златно болнично" ; "Златния бой" и други златни награди ... за заслуги към града ни![]()
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Нищо, че не съм правила свирки, аз съм ЗА тях.
Абе като цяло идеята за орална любов ми допада..![]()
*сън*
Само точица да беше написала, ние щяхме да се досетим от аватара![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮