- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СВИРКИ ?!
+1Първоначално написано от DarkTemplar
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Правя,правя![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
"За" свирките съм,но не съм правил![]()
Браво, бравоПървоначално написано от g1rl4eto_
![]()
DownloadVirus, остава и да си правил, човек![]()
Вдигам всички крайници в подкрепа на оралната любов. Трудно ще намерите по-голям фен от мен... А относно СексиКучката, не знам за теб, ама мен си ми правят кефа доволно много, доволно често и доволно дълго.
А момчетата са си минати бая. Ние за 15 минути лизане можем да свършим 2-3 пъти, а те - само веднъж, бедничките![]()
Баси, толкова се радвам, че съм жена![]()
Правя,защото ми харесва да му доставям удоволствие.
Да се обзаложим ли?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
+
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Това за мен ли беше?Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
*сън*
Как разбирате кога отбиваме номера? Обожавам да го правя, винаги правя, дори винаги сама си го искам, обаче като ми каже след като свърши, че само съм отбила номера.... и полудявам. Защото знам, че се справям най - малко задоволително (съдейки по времето, за което свършва).Първоначално написано от DarkTemplar
наречете ме консервативна, но идеята не ми допада .. Не съм правила свирки, а и нямам нито желание, нито намерение да го правя .. ддз абсолютно съм против![]()
Е, разбирасе, че ЗА обичам както да лижа, така и да ми ду.ат. Винаги съм се старал да доставям удоолствие на момичето което е пред мен.
И едно голямо браво на момичето пуснало темата, страхотна е и нека всеки да си изкаже мнението, а не само да се фука кадето свари.
Да, защото виждам, че на него му е страшно приятно и не съм гнуслива![]()
lOve iS in The aIr
Първоначално написано от DownloadVirus
babity, повярвай ми, винаги се разбира кога нещо се прави с желание и кога по задължение.
А ти не приемай всяко подмятане толкова лично. Очевидно не съм визирал теб. А щом някой не оценява френските ти ласки, винаги може да го пратиш "у лЕво".
Welcome to the Jungle...
свирката е женско задължение и едно от извоюваните мъжки права
ако някоя ми каже, че не прави свирки за врата и голичка пред вратата а след нея дрешките. Да се облича във входа
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
да твърдо "Да"харесва ми да го правя, пък и като виждам колко много му харесва изпитвам още по-голямо удоволствие от секса
![]()
Първоначално написано от miminko
че правиш че правиш къде ще одиш![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Аз съм 'За' свирките (их, че мразя тази дума). Като цяло съм 'За' оралната любов. Не виждам какво му е гнусното, особено като чуваш доволните стенания на партньора, действа възбуждащо.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Думата не я харесвам, но СВИРКИ ФОРЕВЪР!! ..
А сега малко по - сериозно. Преди бях резервирана относно оралната любов.. Някак, нямах желание нито да ми правят, нито аз да правя. Но с приятелия ми преоткрих това желание.... И сега не ми се иска да спирам.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми той ме пита дали ще гоотдолу,слд път като се видим,аз мисля да го питам дали иска и нещо друго,и ако си каже ще му направя заедно сме от доста време ,секс не сме правили..но аз вече искам(тва е др.тема)
мисля да му направя и се надявам да му хареса