- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СВИРКИ ?!
Любимо ми е да ми правят![]()
А и на мен ми харесва да лижа момичето , все пак няма по-хубаво от това да видиш , как едно момиче се гърчи от кеф![]()
ДА ДА ДА!обожавам да виждам как полудява от удоволствиеееее ! ;x
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smileee
Първоначално написано от miminko
![]()
Ама и на мен за теб. Очаквах някоя млада девойка да налапа въдицата и да имаме бурен спор, граничещ с галоп и вербална страст, а то каката налапа въдицата и то първа и единствена
Диийй како Люске![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Моят мъж си ме ближе стабилноПървоначално написано от SexyBitch
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Гордо заявявам, че НЕ правя !!!![]()
![]()
Сега сериозно - к'во лошо има във френската ? И не мисля, че има момче което ще откаже да му направят ;д Друг е въпроса кой какво повече предпочита. Аз лично не изгарям от желание, но разбира се пак казвам, не бих отказал...
Строга господарка търси своят покорен роб? Или да започна да моля да не "изгърмя" ама на личен?
Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
На мен след 10-15тата минута ми се схваща езика
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
С времето ще свикнеш.Първоначално написано от Greennight
angel_spirit, малки и неопитни са още. Нека понапреднат в тая област, да срещнат подходящия и няма да искат да си го вадят от устата.![]()
Welcome to the Jungle...
Како Люске, искаш ли още да знаеш какво значи извоювано мъжко право и задължение?Първоначално написано от miminko
Утре в 1 часа след обяд ще има отговор![]()
Ти си попаднала на такива явно, ела пробвай с мен![]()
Ооо, не само че правя свирки, ами обичам да ги правя. Понякога дори караме само на свирки, без секс![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Гласувах Да, но правя подобно нещо само на човек, който обичам, и на който имам безрезервно доверие. Дори и на мен да ми направят френска, не обичам ли човека с който го правя не връщам жеста.
А да и още нещо партньора да има добра хигиена. Няма да духам ако ми смърди я ...
Гласувах с "Да".
Обожавам да правя и партньорът ми е много доволен от този факт.![]()
![]()
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Да ,правяДоставя ми удоволствие да го задоволявам, а и не мога да се оплача от липсата на орални ласки от негова страна!
maDamn
+1Първоначално написано от Alexandra93
Не ми харесва особено,но го правя..
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Първоначално написано от yeeee
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Гнус, та гнус!
Ако момчето е чистоплътно и няма проблеми с миризмата отдолу, от какво се гнусите толкова, по дяволите?! Тъпо би било да ме лижат, без да мрънкат, а мен да ме е гнус да лапна няк'ва си част от тялото му, покрита с кожа. Все едно да ми е гадно да му лапна палеца на ръката или нещо от сорта.