.

Виж резултатите на анкетата: Правите ли свирки!?

Гласували
430. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

247 57,44%
  • не

183 42,56%
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 149

Тема: СВИРКИ ?!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PhantomAgony
    Гнус, та гнус!
    Ако момчето е чистоплътно и няма проблеми с миризмата отдолу, от какво се гнусите толкова, по дяволите?! Тъпо би било да ме лижат, без да мрънкат, а мен да ме е гнус да лапна няк'ва си част от тялото му, покрита с кожа. Все едно да ми е гадно да му лапна палеца на ръката или нещо от сорта.
    +1... защо го приемате толкова гадно.. моите приятелки са 50/50 едните - никога няма да го направя, другите -харесва ми.. ама съм сиг., че повечето момичета не правят може би, защото не са намерили правилния човек и човекът, който наистина обичат и той тях... а иначе към гнусливите.. ако сте толкова гнусливи към хората, които обичате или към тези с които просто спите, не знам какво остава за къде къде по-''гнусни'' неща в живота.. за темата оставам неутрална.. все пак на 15 съм

Супер фен Аватара на Me4encety
    Не съм правила,но искам. Попринцип съм "за".

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не ми пречи

Браво момичета, вий сте наща гордост
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Цитирай Първоначално написано от straus
    Браво момичета, вий сте наща гордост
    Верно, стискам ви ръцете.
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Не съм правила,но искам. Попринцип съм "за".
    awerw

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Гнус, та гнус!
    Ако момчето е чистоплътно и няма проблеми с миризмата отдолу, от какво се гнусите толкова, по дяволите?! Тъпо би било да ме лижат, без да мрънкат, а мен да ме е гнус да лапна няк'ва си част от тялото му, покрита с кожа. Все едно да ми е гадно да му лапна палеца на ръката или нещо от сорта.
    +1... защо го приемате толкова гадно.. моите приятелки са 50/50 едните - никога няма да го направя, другите -харесва ми.. ама съм сиг., че повечето момичета не правят може би, защото не са намерили правилния човек и човекът, който наистина обичат и той тях... а иначе към гнусливите.. ако сте толкова гнусливи към хората, които обичате или към тези с които просто спите, не знам какво остава за къде къде по-''гнусни'' неща в живота.. за темата оставам неутрална.. все пак на 15 съм
    Ама просто не намирам за нормално и логично да правиш секс с един човек, а да те е гнус от половия му орган.

Гнус, та гнус!
    Ама просто не намирам за нормално и логично да правиш секс с един човек, а да те е гнус от половия му орган.
    Ами на някои просто не им харесва. Не е задължително да са гнусливи - просто не им харесва. Коя си ти, че да ги съдиш и да казваш, че не е "нормално" и "логично"?

Град
    София
    За. Но моя понякога прекалява - иска постоянно ;d
    If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.

Цитирай Първоначално написано от euthanasia
    За. Но моя понякога прекалява - иска постоянно ;d
    Значи се справяш добре!
    По темата : Всички , малко по-опитни , знаем , че секс без ВЗАИМНА френска не е секс. Като ми каже 2-3 пъти "не искам да го правя, ти ако искаш ме лижи , ако искаш недей" , просто ще и бия шута. Щом нас не ни е гнус да ви целуваме прасковката, не виждам вас от к'во тря'а да ви е гнус да лапнете дудука. Както казаха по-горе, при добра хигиена от двете страни, френската любов си е чисто удоволствие

Отначало бях наистина резервирана спрямо оралните ласки, в последствие попаднах на добър учител и осъзнах че много ми харесва да правя свирки. И наистина не е идеята да се отбие номера, а да се прави с желание и удоволствие. А блажената физиономия на момчето/мъжа когато свършва е незаменима гледка...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

СВИРКИ ?!

Аз попринцип съм против ,да правила съм и не ми хареса ,но сигурно защото беше по принуда .Сега ходя с едно момче той е мн добричък и мн си го обичам ,той ми е доставял удоволствието ,но не и аз също така никога не ми е настоявал да го правя и го оценявам обаче съм готова да му направя щом това ще му достави удоволствие .

Град
    BurgasS
    Правя ама последния път ми се изхвърлиха в устата и от тогава не съм

При добра хигиена съм "ЗА" с две ръце и осем крака,стига да не ми обяснява неща от рода на "длъжна си","танто за танто" и прочие..ако ще правя,ще е по мое желание,не по задължение.

Град
    МайнаTown
    ех да беше путката в устата щеше да е супер

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    За.
    Правя и дори ми харесва.

Ducky wenii Maimunchoo

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Гнус, та гнус!
    Ами на някои просто не им харесва. Не е задължително да са гнусливи - просто не им харесва. Коя си ти, че да ги съдиш и да казваш, че не е "нормално" и "логично"?
    аз говоря за момичета,които не са и въпреки това казва, че никога няма... а не за такива, които са пробвали и не им харесва .. а иначе и на мен не ми е логично, но всеки човек е различен.. може просто едното да го виждат по един начин другото по друг

Голям фен Аватара на dami666
    За.Харесва ми да го задоволявам по този начин..и на него,определено.
    Believe in yourself.

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    За, но ако сте забелязали само момичетата са склонни за дълго време (10 минути, че и повече) да правят свирки, докато момчетата близнат я отдолу за половин минута и арееее да та е*а

Е има някои които .. искат да доставят по голямото удоволствие на жената :>>
    Не съм перфектен но си струвам!

Guest
    100% съм убедена, че всички тия дето ви е гнус гаджетата ви смърдят на гъз.
    По темата:Мене никога не ме е било гнус. И да гълтам не ме е гнус.. Нищо гадно не намирам в това, но си зависи и от вкуса на човека.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Няма "за" или "против" , това не е спор.. Или правиш, защото искаш, или никой не може да те накара на сила..
    Да, правя, защото обичам да му доставям удоволствие.

не знам дали обичате или не, но аз обожавам да ми правят

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    ^ Да, няма за и против. Има искам и не искам. Приятно ми е / не ми е приятно ( за момичетата се отнася това, за момчетата е ясно )

Определено "за"...обожавам да го правя. Не знам да има човек, на който да не му е кеф да доставя удоволствие на партньора си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си