- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СВИРКИ ?!
+1... защо го приемате толкова гадно.. моите приятелки са 50/50 едните - никога няма да го направя, другите -харесва ми.. ама съм сиг., че повечето момичета не правят може би, защото не са намерили правилния човек и човекът, който наистина обичат и той тях... а иначе към гнусливите.. ако сте толкова гнусливи към хората, които обичате или към тези с които просто спите, не знам какво остава за къде къде по-''гнусни'' неща в живота.. за темата оставам неутрална.. все пак на 15 съмПървоначално написано от PhantomAgony
![]()
Браво момичета, вий сте наща гордост![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Верно, стискам ви ръцете.Първоначално написано от straus
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Първоначално написано от Me4encety
awerw♥
Ама просто не намирам за нормално и логично да правиш секс с един човек, а да те е гнус от половия му орган.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Ами на някои просто не им харесва. Не е задължително да са гнусливи - просто не им харесва. Коя си ти, че да ги съдиш и да казваш, че не е "нормално" и "логично"?Първоначално написано от PhantomAgony
Да![]()
За. Но моя понякога прекалява - иска постоянно ;d
If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.
Значи се справяш добре!Първоначално написано от euthanasia
![]()
По темата : Всички , малко по-опитни , знаем , че секс без ВЗАИМНА френска не е секс. Като ми каже 2-3 пъти "не искам да го правя, ти ако искаш ме лижи , ако искаш недей" , просто ще и бия шута. Щом нас не ни е гнус да ви целуваме прасковката, не виждам вас от к'во тря'а да ви е гнус да лапнете дудука. Както казаха по-горе, при добра хигиена от двете страни, френската любов си е чисто удоволствие![]()
![]()
![]()
Отначало бях наистина резервирана спрямо оралните ласки, в последствие попаднах на добър учител и осъзнах че много ми харесва да правя свирки. И наистина не е идеята да се отбие номера, а да се прави с желание и удоволствие. А блажената физиономия на момчето/мъжа когато свършва е незаменима гледка...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз попринцип съм против ,да правила съм и не ми хареса ,но сигурно защото беше по принуда .Сега ходя с едно момче той е мн добричък и мн си го обичам ,той ми е доставял удоволствието ,но не и аз също така никога не ми е настоявал да го правя и го оценявам обаче съм готова да му направя щом това ще му достави удоволствие .![]()
Правя ама последния път ми се изхвърлиха в устата и от тогава не съм![]()
аз говоря за момичета,които не са и въпреки това казва, че никога няма... а не за такива, които са пробвали и не им харесваПървоначално написано от frozendeath
.. а иначе и на мен не ми е логично, но всеки човек е различен.. може просто едното да го виждат по един начин другото по друг
![]()
За.Харесва ми да го задоволявам по този начин..и на него,определено.
Believe in yourself.
Първоначално написано от SexyBitch
Е има някои които .. искат да доставят по голямото удоволствие на жената :>>
Не съм перфектен но си струвам!
100% съм убедена, че всички тия дето ви е гнус гаджетата ви смърдят на гъз.
По темата:Мене никога не ме е било гнус. И да гълтам не ме е гнус.. Нищо гадно не намирам в това, но си зависи и от вкуса на човека.
Няма "за" или "против" , това не е спор.. Или правиш, защото искаш, или никой не може да те накара на сила..
Да, правя, защото обичам да му доставям удоволствие.
^ Да, няма за и против. Има искам и не искам. Приятно ми е / не ми е приятно ( за момичетата се отнася това, за момчетата е ясно)
Определено "за"...обожавам да го правя. Не знам да има човек, на който да не му е кеф да доставя удоволствие на партньора си.