- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СВИРКИ ?!
не.
Running is my drug and I am overdosed ..
ами не ми е особено приятно,рядко го правя![]()
Не съм човекът,който трябва да бъде в твоя личен чат!!!
Аз съм една ИЛЮЗИЯ...Не съм от тук,просто минавам...не търся никой,
не очаквам нищо...за малко съм...не,не можеш да тръгнеш с мен...
пътят е дълъг,пътят е стръмен...идвам рано сутрин и си отивам
преди залез слънце...аз просто минавам...
Да, правя, защото ми харесва и обичам да доставям удоволствие на партньора ми.
Знете ли какво е казал Мерлин Менсън: Свирката която си направиш сам е най-качествена !!! Така че момчета и момичета Правете си Свирки Лижете 5-6 Часа после ебете 2-3 часа малките путенца и това е !!! Айляк работа !!!
той тая откачалга друго може ли да кажеПървоначално написано от nesigyrenvsebesi
.. той от личен опит
![]()
Обожавам да го правя, доволната му усмивка по време на фелацио е безценна! Но трудно може да се каже дали съм "за" или "против". Никога не бих винила някое момиче, че е избрала да не прави орална любов на приятеля си. Това е лично мнение и опира до желание, без такива - "Ние ви правим и вие ще ни правите".
Аз лично съм против,смятам го за много унизително.И съм късметлийка,защото гаджето ми не иска даже и да си помислям да му правя свирки
![]()
![]()
само ти така си мислиш.Първоначално написано от iv4ety97
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Колкото и странно да звучи на оралната не съм особен фен. Имам доста богат опит и никога не съм свършвал от свирка като се има в предвид едно 6 години редовен сексуален живот с различни момичета, които си знаят работата. Не обичам и да лижа, мноооого малко съм го правил. Не мога да разбера наистина някои момчета, които обичат да го правят тва?!
"If you look like an idiot it's probably punk."
Ти си някъв супер странен.
Дано не попадам на момче, което не обича да прави френска. *чука на дърво и "смуква" ухо*
Ми не ме влече просто. Работих спасител тва лято и като зяпахме пичетата по плажа с колегата той само ми разправяше коя как щел да лиже и колко щел да я лиже и че толкова се кефил на тва че може да лиже цела вечер и без да ебе, е тва изказване просто ми вкара баси размислите?!?!
и кое е странното?Първоначално написано от Sirius
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Ем брат обичам да еба путката не да се омазвам долу и да се правя на куче.![]()
за оралната либоф
то густо, то пусто
Медал?Първоначално написано от Baby98
Тиквен...Първоначално написано от theeye770
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
падам си малко егоист-ПРОТИВ![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от Baby98
да,честито !.. малолетна к_урва на годината
![]()
Като си хванеш свестно гадже пак пишиПървоначално написано от gabsit000
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Да. Какво значи "за" и "против" - който иска да прави, който иска - не. На мен не ми пречи, харесва ми.
всяка си има мнение ако на мене ми направят аз с радост иначе е така по задалжение