Здравейте на всички...На 15 години съм и имам огромен проблем с майка ми. Не знам от къде да започна... Може би от това как в събота получих странно обаждане от нея, от което разбрах, че се е случило нещо ужасно. Бях забравила скайпа си включен и тя е прочела хронология с един приятел, където подробно бях описала за един от пътите, в които съм правила секс с гаджето си, за наказанието ми в училище (предупреждение за изгонване) и за това, че пуша . Тя беше възмутена от това, че не съм девствена и се разплака, каза че съм наказана да не излизам и, че не иска никога повече да говори с мен, а според мен това е доста крайно решение. Добре, всичко приех нормално, но не и факта, че не ми дава да се виждам с приятеля ми, а аз съм влюбена в него. Тя ми забранява да излизам попринцип, с когото и да било, а сега вече напълно имам забрана да го виждам. Винаги съм била ощетена сравнение с по-голямата ми сестра но вече няма да издържа. Вчера дойде при мен и ми каза, че ще го съди, защото той е пълнолетен, но тя не знае че той не ми е първият. Повечето родители приемат това нормално, само тя направи огромен проблем, за това реших да и напиша писмо, в което казвам, че съм правила секс на рожденият ми ден с момче, което тя не познава, но със сегашният ми не съм правила никога, че той е прекрасно и много добре възпитано момче, че и се извинявам,и че е прошки и се надявам да ми прости .... Беше точно 1 лист голям формат, а сестра ми ми каза,че не му е обърнала никакво внимание и е казала, че съм го написала само, за да ми дава пари и го е захвърлила някъде.. Моля ви помогнете ми, дайте ми някакви съвети, защото съм отчаяна !