Благодаря предварително . Ето го и проблема . Постоянно мисля за болести . Най - вече мисля за спин . мисля че съм болна . не съм правила секс не съм използвала наркотици (игли и темподобни) . Само веднъж съм се целувала.Предполагам че повечето ще ми се изхилите.Но аз се чувствам ужасно . имам чувството че си изживявам последните дни . че господ ме наказва. незнам за какво . държа се добре с хората имам много приятели . мисля си и за рак веднага щом ме заболи нещо . посъветвах се с психоложка която каза че като малка е имала същите проблеми . както и с медицинско лице . тя също каза 4е е от пубертет и мислите са ми неоснователни. Може да се дължи на прекаленото свободно време . сега ходя само на училище и стоя пред компа . преди тренирах баскет но спрях . моля ви кажете ми какво да правя успокойте е ако е възможно но не злоупотребявайте . само да ви кажа че целувката ми беше с непознат но нямах рани щях да си спомням беше 1-вия учебен ден и след тва на диско бях . Не ме плашете че сте посегна към ножа. мс