.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от diksi
    Мразя да ми пише даден човек постоянно и ако се забавя в отговора, да нахалства в стил "що не пишеш"..Направо е ужасно ..

та това ти е гледна точка на момиче.. ама нали знаеш както се пее в една песен

Open mind for a different view..
    Не, не мисля, че е заради това. Сигурен съм, постоянно се бави с отговора и понякога пиша повторно, защото не отговаря, ама до сега никога не ме е блокирала за такова нещо. Нещо друго е определено...

Просто не разбирам, цял ден си пишем всичко е ОК(както всеки път) и тази вечер изведнъж ПУФ, правеж-мравеж...а-у :X и ми дойде гръм от ясно небе
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Я някой да ме светне за какво говорим/те?

Хора моля ви се кажете ми какво е правеж че се чувствам тъп че не знам
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от relax4o
    Мразя да ми пише даден човек постоянно и ако се забавя в отговора, да нахалства в стил "що не пишеш"..Направо е ужасно ..

Не, не мисля, че е заради това. Сигурен съм, постоянно се бави с отговора и понякога пиша повторно, защото не отговаря, ама до сега никога не ме е блокирала за такова нещо. Нещо друго е определено...

Просто не разбирам, цял ден си пишем всичко е ОК(както всеки път) и тази вечер изведнъж ПУФ, правеж-мравеж...а-у :X и ми дойде гръм от ясно небе
    Няма да ми си сърдиш, ама да ти кажа...Да ти се бави с отговора и да повтаряш какво се написал не е "ОК"..В такъв смисъл, че не те харесва като нещо повече.. Даже я дразниш и е била достатъчно търпелива с теб (все още не знам защо).. та това писва и накрая ти го е казала и ти е сложила игнора.. Един вид си бил много настоятелен да си пишете и си започнал да я плашиш..Ис дат клиър инаф?

ПС - Ако па си и 3-4-5-6-7-8-9 и нагоре години по-голям я плашиш двойно

Няма да ми си сърдиш, ама да ти кажа...Да ти се бави с отговора и да повтаряш какво се написал не е "ОК"..В такъв смисъл, че не те харесва като нещо повече.. Даже я дразниш и е била достатъчно търпелива с теб (все още не знам защо).. та това писва и накрая ти го е казала и ти е сложила игнора.. Един вид си бил много настоятелен да си пишете и си започнал да я плашиш..Ис дат клиър инаф?

ПС - Ако па си и 3-4-5-6-7-8-9 и нагоре години по-голям я плашиш двойно
    Е нямах предвид, че пиша същото Добре, както и да е. Може да се локва темата.

Супер фен Аватара на diksi
    Не бе пич темета си я бива ..ПС - Някой да преведе загглавието

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Какво е правеж, някой ще ме светне ли?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не мисля, че някой в тази тема знае какво е правеж, но авторе едно ще ти кажа: Момичето не ти се кефи, забрави я

П.П. Иииибааасиии правежа

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Оо познато. Някой да ми пише с първата секунда, в която влезна в скайпа и ако не отговоря, вместо да се усетят, продължават да пишат или повтарят. А като се почне със съобщения от сорта на "ехоо, тук ли си, къде изчезна, 'що не пишеш" супер дразнещо е...ужасно ! И аз съм се държала толерантно до един момент, лъгала съм, че ставам от компютъра заради еди какво си, само и само, за да не ми пишат, а аз да не ставам груба, ама в момента, в който си проличи, че съм на компютъра пак се почва..веднага...Толкова е смотано..Та затова и аз неведнъж съм се изнервяла и съм блоквала, независимо колко добре съм се опитвала да се държа преди това.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз си мисля, че е нещо като правист с изправен вървеж
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Оо познато. Някой да ми пише с първата секунда, в която влезна в скайпа и ако не отговоря, вместо да се усетят, продължават да пишат или повтарят. А като се почне със съобщения от сорта на "ехоо, тук ли си, къде изчезна, 'що не пишеш" супер дразнещо е...ужасно ! И аз съм се държала толерантно до един момент, лъгала съм, че ставам от компютъра заради еди какво си, само и само, за да не ми пишат, а аз да не ставам груба, ама в момента, в който си проличи, че съм на компютъра пак се почва..веднага...Толкова е смотано..Та затова и аз неведнъж съм се изнервяла и съм блоквала, независимо колко добре съм се опитвала да се държа преди това.
    ++ .. подлудяващо е...
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Модераторите в тоя форум имам чувството, че ги има само когато трябва да направят VOL. 942350835906635 на еди-коя-си безполезна тема и когато някой не се съгласи с жалкото им мнение.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

е .. изказа се... не могат по цял ден да висят на компютъра специално заради теб... като седнат ще ги махнат., ако толкова имаш зор пиши им в "модераторска помощ" ... те не могат да видят всичко в тоя форум..
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Супер фен Аватара на storex
    Май само на първите коментатори им е ясно, какво означава думата "правеж", която няма да я намерите в нито един речник... и тъй като не искат да обяснят какво разбират под нея... обявявам ги за е гати и правежите...
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Абе ,правеж' май означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия,може да ти го кажат и когато се мислиш за много велик и си с огромно самочувствиеи когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..Хаха споко и на мен са ми го казвали няк'ви селски изразчета са това май
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    Абе ,правеж' означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия, когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..
    Сега стана ли ви ясно?

Всички, които написаха това за скайп, че някой настоява като ти пише, не знаят какво значи думата правеж!
    Това, което описвате вие се нарича нахалство

Това, което цитирах(с леки промени) означава правеж!

И вече разбрах причината, макар че думата правеж не е точната дума за това, което ми каза тя.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Абе ,правеж' означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия, когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..
    И вече разбрах причината, макар че думата правеж не е точната дума за това, което ми каза тя.
    Съответно и тя самата не е знаела значението на думата и я е употребила просто така. Така че предположенията за досаждането в скайп бяха уместни, независимо дали наистина това се е оказало причината.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абе ,правеж' май означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия,може да ти го кажат и когато се мислиш за много велик и си с огромно самочувствиеи когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..
    пфууу, най-после някой да зацепи...

тегли майните на кифлата и я пращай да пасе, пък ако ще да те обяви за твареж, долняк, тиняк и квото друго се сети.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar

тегли майните на кифлата и я пращай да пасе, пък ако ще да те обяви за твареж, долняк, тиняк и квото друго се сети.

Ъмм.. да не мислиш,че на кифлата и е супер приятно да и пишат примерно "здравееей" /няма отг/ след 3-4 мин. "тук ли сиии" /няма отговор/ след още 2-3 "ехоо,що не пишешшш" ... /няма отговор/

ей така като ми почнат и полудявам ....иде ми такива майни да им тегляя ;хх

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Определено е много гадно нqкои като ти пише постоянно.И да яжно и тя не е знаела какжо значи думата или пък знае ама просто не е искала да ти каже право в очите изчезни пречиш ми.

Добре е, хора, предлагам ви следното: прочетете всеки мой пост и прочетете какво съм написал, ама се съсредоточете. Казах ви, че това, където съм писал, че често съм и писал, не е причината и няма и да бъде никога. Вие тука като развален грамофон повтаряте едно и също.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Добре е, хора, предлагам ви следното: прочетете всеки мой пост и прочетете какво съм написал, ама се съсредоточете. Казах ви, че това, където съм писал, че често съм и писал, не е причината и няма и да бъде никога. Вие тука като развален грамофон повтаряте едно и също.
    Виж кво преди не ти е казала ни6то, за6тото се е сдържала, но в определен момент чашата прелива и тя търси лесния начин = блокаж.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Виж кво преди не ти е казала ни6то, за6тото се е сдържала, но в определен момент чашата прелива и тя търси лесния начин = блокаж.
    Така е! И това,че ти си мислиш,че не е за това,не значи ,че е така : )) .. Напротив ... ; )

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    Ъмм.. да не мислиш,че на кифлата и е супер приятно да и пишат примерно "здравееей" /няма отг/ след 3-4 мин. "тук ли сиии" /няма отговор/ след още 2-3 "ехоо,що не пишешшш" ... /няма отговор/

ей така като ми почнат и полудявам ....иде ми такива майни да им тегляя ;хх
    Грам не го оправдавам - ако се е осрал, са го наредили. Пък и да не се е осрал, предвид реакцията й, няма кво да се пъне повече.

А тва да се опитваш да анализираш женското поведение (особено в тийн възраст) си е жива загуба на време.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar

А тва да се опитваш да анализираш женското поведение (особено в тийн възраст) си е жива загуба на време.
    О .. има нещо такова.. почти невъзможно е.. И обикновено излиза това,което най-малко очакваш ...

Казах ви да четете, ама вие все още се правите на умни и ми раздавате някакви неверни теории.

Да поясня, не е заради това, което всички скайп хейтъри описахте! Съвсем друга е причината! И за това и ви казвам, че е невъзможно за това, че и пиша много да ме блокира. Тя е директна, и ако искаше да не и пиша щеше да ми каже.
    С какви хора пиша тука, че толкова трудно разбирате всичко. Пф...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си