- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да ти кажат правеж?
Не, не мисля, че е заради това. Сигурен съм, постоянно се бави с отговора и понякога пиша повторно, защото не отговаря, ама до сега никога не ме е блокирала за такова нещо. Нещо друго е определено...Първоначално написано от diksi
Просто не разбирам, цял ден си пишем всичко е ОК(както всеки път) и тази вечер изведнъж ПУФ, правеж-мравеж...а-у :X и ми дойде гръм от ясно небе![]()
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Първоначално написано от FuckedUp
Хора моля ви се кажете ми какво е правеж че се чувствам тъп че не знам![]()
>>DjBelev<<
Няма да ми си сърдиш, ама да ти кажа...Да ти се бави с отговора и да повтаряш какво се написал не е "ОК"..В такъв смисъл, че не те харесва като нещо повече.. Даже я дразниш и е била достатъчно търпелива с теб (все още не знам защо).. та това писва и накрая ти го е казала и ти е сложила игнора.. Един вид си бил много настоятелен да си пишете и си започнал да я плашиш..Ис дат клиър инаф?Първоначално написано от relax4o
ПС - Ако па си и 3-4-5-6-7-8-9 и нагоре години по-голям я плашиш двойно![]()
Е нямах предвид, че пиша същотоПървоначално написано от diksi
Добре, както и да е. Може да се локва темата.
Не бе пич темета си я бива ..ПС - Някой да преведе загглавието
Какво е правеж, някой ще ме светне ли?
Не мисля, че някой в тази тема знае какво е правеж, но авторе едно ще ти кажа: Момичето не ти се кефи, забрави я![]()
П.П. Иииибааасиии правежа![]()
--------------------------------------------------------
Оо познато. Някой да ми пише с първата секунда, в която влезна в скайпа и ако не отговоря, вместо да се усетят, продължават да пишат или повтарят. А като се почне със съобщения от сорта на "ехоо, тук ли си, къде изчезна, 'що не пишеш" супер дразнещо е...ужасно ! И аз съм се държала толерантно до един момент, лъгала съм, че ставам от компютъра заради еди какво си, само и само, за да не ми пишат, а аз да не ставам груба, ама в момента, в който си проличи, че съм на компютъра пак се почва..веднага...Толкова е смотано..Та затова и аз неведнъж съм се изнервяла и съм блоквала, независимо колко добре съм се опитвала да се държа преди това.
Аз си мисля, че е нещо като правист с изправен вървеж
++Първоначално написано от Goddess
.. подлудяващо е...
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Модераторите в тоя форум имам чувството, че ги има само когато трябва да направят VOL. 942350835906635 на еди-коя-си безполезна тема и когато някой не се съгласи с жалкото им мнение.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
е .. изказа се... не могат по цял ден да висят на компютъра специално заради теб... като седнат ще ги махнат., ако толкова имаш зор пиши им в "модераторска помощ" ... те не могат да видят всичко в тоя форум..
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Май само на първите коментатори им е ясно, какво означава думата "правеж", която няма да я намерите в нито един речник... и тъй като не искат да обяснят какво разбират под нея... обявявам ги за е гати и правежите...![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Абе ,правеж' май означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия,може да ти го кажат и когато се мислиш за много велик и си с огромно самочувствиеи когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..Хаха споко и на мен са ми го казвалиняк'ви селски изразчета са това май
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Сега стана ли ви ясно?Първоначално написано от Wwwooow
Всички, които написаха това за скайп, че някой настоява като ти пише, не знаят какво значи думата правеж!
Това, което описвате вие се нарича нахалство![]()
Това, което цитирах(с леки промени) означава правеж!
И вече разбрах причината, макар че думата правеж не е точната дума за това, което ми каза тя.
Съответно и тя самата не е знаела значението на думата и я е употребила просто така. Така че предположенията за досаждането в скайп бяха уместни, независимо дали наистина това се е оказало причината.Първоначално написано от relax4o
пфууу, най-после някой да зацепи...Първоначално написано от Wwwooow
тегли майните на кифлата и я пращай да пасе, пък ако ще да те обяви за твареж, долняк, тиняк и квото друго се сети.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar
Ъмм.. да не мислиш,че на кифлата и е супер приятно да и пишат примерно "здравееей" /няма отг/ след 3-4 мин. "тук ли сиии" /няма отговор/ след още 2-3 "ехоо,що не пишешшш" ... /няма отговор/
ей така като ми почнат и полудявам ....иде ми такива майни да им тегляя ;хх
Определено е много гадно нqкои като ти пише постоянно.И да яжно и тя не е знаела какжо значи думата или пък знае ама просто не е искала да ти каже право в очите изчезни пречиш ми.
Добре е, хора, предлагам ви следното: прочетете всеки мой пост и прочетете какво съм написал, ама се съсредоточете. Казах ви, че това, където съм писал, че често съм и писал, не е причината и няма и да бъде никога. Вие тука като развален грамофон повтаряте едно и също.
Виж кво преди не ти е казала ни6то, за6тото се е сдържала, но в определен момент чашата прелива и тя търси лесния начин = блокаж.Първоначално написано от relax4o
Така е! И това,че ти си мислиш,че не е за това,не значи ,че е така : )) .. Напротив ... ; )Първоначално написано от DevilWish
Грам не го оправдавам - ако се е осрал, са го наредили. Пък и да не се е осрал, предвид реакцията й, няма кво да се пъне повече.Първоначално написано от XxNymphetaminexX
А тва да се опитваш да анализираш женското поведение (особено в тийн възраст) си е жива загуба на време.
Welcome to the Jungle...
О .. има нещо такова.. почти невъзможно е.. И обикновено излиза това,което най-малко очакваш ...Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Казах ви да четете, ама вие все още се правите на умни и ми раздавате някакви неверни теории.
И вече разбрах причината, макар че думата правеж не е точната дума за това, което ми каза тя.
Да поясня, не е заради това, което всички скайп хейтъри описахте! Съвсем друга е причината! И за това и ви казвам, че е невъзможно за това, че и пиша много да ме блокира. Тя е директна, и ако искаше да не и пиша щеше да ми каже.
С какви хора пиша тука, че толкова трудно разбирате всичко. Пф...