.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Муай тай или Кик бокс ?

iskam da treniram edin ot 2ta sporta no ne znam koi 6te e po podhodq6t za mene :/ bihte li mi pomognali da izbera . Iskam da treniram edin ot 2ta za da moga da sa biq 6to gode dobre . Do sega ne sym treniral ni6to podobno i e ne6to novo za mene zatova ako moje zapoznati da mi kajat koe 6te e po podhodq6to za mene .

гледал си много клипчета... муай тай в бг има много малко . ако не се лъжа в бургас и пловдив има само . За мене кик бокса е гавра с бойните изкуства , но на улицата се прилага добре , муай тай е много интересно там блока от гърдите надолу ти е с крак , приятно е. Аз тренирам айкидо и съм напълно доволен , стига да се насочиш към правилния стил айкидо си машина .
    I'm the ripper, the angel of death
    The brutalenforcer of all divine laws
    With a mystic voice in my head
    I'm the ripper, the bringer of death
    So you better never meet me
    Because then you'll take your final breath

Град
    Пловдив
    ти да не си от онея "хулиганчетата' дето искат да тренират "НЕЩО" за да не ги е страх когато са 10 маймуни срещу сам човек - щото по писането ти ми приличаш точно на такъв... "искам да тренирам за да мога да се бия добре" - ти тъп ли си ве, т'ва ако го кажеш на някой сенсей посмъртно няма да те тренира... т'ва да не ти е да са правиш на силен пред някви въздухари...т'ва е за контрол над тялото и ума...много филми гледаш...

Явно си гледал прекалено много филми с Брус Лии и Джеки Чан и си се превъзбудил .

Град
    Видин
    Тай бокса принципно е по добре ако си решил да се занимаваш наистина сериозно...а за кик бокса за да умееш нещо също ти трябва доста време ама тва е друг въпрос...аз лично предпочитам кик бокса, по упростен и практичен е...

ПП: Откъде си ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    InTheAyer
    Цитирай Първоначално написано от sLaY...
    За мене кик бокса е гавра с бойните изкуства , но на улицата се прилага добре.
    Кик бокса е гавра с бойните изкуства , до колкото знам той е спорт ама карай. Като тренираш айкидо си мълчи и недей да лъжеш, че ако се
    насочиш към правилния стил айкидо си машина
    Тренирал съм айкидо и то ме е научило само на дисциплина и да падам - нищо повече ! Ако си 2-3 Дан и на нагоре има някаква вероятност и да направиш някаква техника на някой, който не е тренирал айкидо. Само не се лъжи да почваш да тренираш айкидо, давам пример един приятел, който взе 2-ро кю (той се е отказал преди няколко месеца) пък и почти всички в доджото немогат да направят и 1 техника ако не се въртиш както трябва или не тръгнеш да падаш не както трябва. За почти 8 месеца кик бокса ме е научил на много повече ! Ти си помисли какво ще тренираш, отиди да разгледаш залите и кадето ти хареса започвай вместо да си чешем езиците (пръстите) тук

кикбокс, ако си от София драсни едно ЛС да ти обясня

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    ти да не си от онея "хулиганчетата' дето искат да тренират "НЕЩО" за да не ги е страх когато са 10 маймуни срещу сам човек - щото по писането ти ми приличаш точно на такъв... "искам да тренирам за да мога да се бия добре" - ти тъп ли си ве, т'ва ако го кажеш на някой сенсей посмъртно няма да те тренира... т'ва да не ти е да са правиш на силен пред някви въздухари...т'ва е за контрол над тялото и ума...много филми гледаш...
    нито се изживявам някъв хулиган , нито нищо Искам да тренирам нещо подобно за малко разнообразие да видя как е . Къв е проблема за кво веднага нападаш . Не мисля да тренирам боен спорт за да контролирам ума и тялото ... не мисля да хода в Шаоулин

Твоят спорт е бойното самбо - ГАРАНТИРАМ ТИ! Не спортно самбо, а бойно самбо. Успех!
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Andreev
    Уникално прав е ... просто ако си мислиш че ще те вземе някои да те тренира мн се лъжеш. Уменията от бойните изкуства са нещо което не се показва под пат и над път. Използват се главно в ситуации, които нямат др изход. По никакав др повод.
    Мн зле, само 1 ще ти кажа, трагнеш ли с такава нагласа няма да издържиш до там да те научат дори да можеш да удряш, камоли за правилни удари, или на тайминг и тям подобни работи. Няма смисъл да започваш изобщо!
    По-добре свободен бой. Отиди да ти напраят кофата мека, да видиш за какво става на въпрос поне да можеш да държиш на бой.

тъпи ли сте бе, между бойните СПОРТОВЕ както в случай муай тай и кикбокс и тия бойни ИЗКУСТВА няма нищо общо във философията!!! чули там нещо и повтарят колко да напишат нещо...стига сте се правили на големите философи!!! кикбокса е точно за това да се научиш да се защитаваш, контраатакуваш, да поддържаш добра форма. за това са бойните спортове, да се научиш да се биеш... всеки, който тренира боен спорт ще ви го каже това айкидо и др източни БИ са хубави, но изискват много,много време, за да могат да направят каквото и да било на улицата Тренирах айкидо 2 месеца и беше уникално безполезно... научих се само да падам и се отказах -нямаше смисъл, откакто тренирам кикбокс определено съм научил много повече от айкидото за горе-долу същото време

Град
    Сливен
    Братле ти знаеш ли че: парво си противоречш
    кикбокса е точно за това да се научиш да се защитаваш
    (нали така беше писал по горе ), а това лайне "искам да тренирам за да мога да се бия добре" ???? ко праим сега ??? маи ти пишеш за бройката той не сика да може да се защитава когато му трябва, а момчето прост иска да се бие както цигането от квартала дето сигурно му прехварля киримидите често , второ ти боецо знаеш ли защо са създадени бойните изкуства.... за да се защитават хората .. не да се бият .... лаиненцата като вас ... аз ше ти кажа пикльо че тренирам 11 години карате и сам тренирал 3 год айкидо (за айкидото до някаде сам съгласен с тебе за това че не можеш да се биеш, но можеш да се отбраняваш! много добре) и ще ти кажа че много ги обичам такива лайненца като тебе да се правят мн на велики .

Затова ти предлагам да си замалчиш, както би направил един човек на място !!

ахаа значи в карате-то дето го тренираш и във всички бойни изкуства и спортове някой те напада, ти му хващаш ударите и после седиш и го гледаш докато пак тръгне да те напада.. ясно интересно в кикбокса е малко по-различно вместо да седиш да го чакаш пак да те удари ти го нападаш и сваляш, явно аз не съм разбрал нещо

и на улицата тва ше седиш и ше го чакаш да се измори да те удря, за да избягаш или той да се откаже ае стига глупости

Глупаци....

http://uk.youtube.com/watch?v=NTGIX3...eature=related

Тва ми е мнението за всички бойни спортове и изкуства, другото са безсмислени размисли и страсти !

хахахахах уникално

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от lo0s3r
    ахаа значи в карате-то дето го тренираш и във всички бойни изкуства и спортове някой те напада, ти му хващаш ударите и после седиш и го гледаш докато пак тръгне да те напада.. ясно интересно в кикбокса е малко по-различно вместо да седиш да го чакаш пак да те удари ти го нападаш и сваляш, явно аз не съм разбрал нещо
    Виж какво майна, ти или си уникално тъп или си уникално прост .... как да ти го обясня сега ... ще се пробвам малко по простичко за да се помъчиш да ме разбереш..... слушай сега не казвам че трябва да не удряш .... не е въпроса да стоиш и той да та лами, няма смисъл не мислиш ли, и до колкото се сещам аз не сам казвал такова нещо.... това че ти не си от много умничките е др въпрос вече ... затова ти обяснявам като на МАЛОУМЕН! Источните бойни изкуства са за защита ....., което значи избягване на конфликт по всякакъв възможен начин!!!! и използване на сила в КРАЕН СЛУЧАЙ ... НЕ НЕИЗПОЛЗВАНЕ НА СИЛА ЧАТ ЛИ СИ? ако беше така щеше да се казва защитно изкуство, не бойно ОК ?

мисля че по простичко няма как да ти го обясня съжалявам ако не си ме разбрал ....

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA'
    Глупаци....

http://uk.youtube.com/watch?v=NTGIX3...eature=related

Тва ми е мнението за всички бойни спортове и изкуства, другото са безсмислени размисли и страсти !
    Смешен си с това мнение ... вземи да се разкараш от тая тема ...
    + това което се случва на клипчето ... е нереалнооо ... затова мнението ти за бойните изкуства е съвсем погрешно

Ебаси тъпия райдър, жълтур, илиянци, БИ, неадекватник...

Град
    Сливен
    Шматка ко друго да кажа ... братле баща ти ако знаеше какво педалче си щеше да свърши в мивката, не на майка ти в путката .. аидеее кънките и беж надолу по Рожен .... няма се занимавам повече с тебе ..... смешко

Град
    Сливен
    Еи... аграр ще вика6ш на баща си.. не на мене путко умряла... аи в гърба и тебе та Ибаам ... чупка ...
    Кажи от кое село си да намина ... да ма черпиш сирни с домати, мишморок изгърбен.... аи заминавай да копаш нивата ... слеьо

слИвинскитье комплекси на аграрниО уонна китаец каратист, моШно избиха.

Град
    Сливен
    Педалите почивен ден нямат ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си