Ами.Нова ученичка съм, дойдох преди 4-5 месеца,намерих си приятели.Които се оказаха ''популярни,отворени'' знаете кво имам предвид.И си харесах едно момче.Той също се води ''известен,популярен бла бла'' ,и е от най ''популярния клас'' . Мда. Аз не съм особено известна (звучи тъпо) . А една от приятелките ми го познава и единствена е в добри отношения с него (другите 2 не са по други причини) , не иска да ме запознае ,защото ще разбере че го харесвам.И това е гадно.Каза да не се запознаваме и в скайп и фейсбук,защото пак ще разбере.Да,мислите си какво от това,детски истории,но ... Незнам.Незнам дали избивам комплекси,но мисля че съм дебела и грозна,е не си предствяйте слон ,хипопотам,но представите за момиче с хубаво тяло в наше време за доста изкривени.Казвам го защото, момчетата от моя клас са идиоти и непрекъснато ми казват ,че съм грозна и аз им повярвах... Много хора ми казват,че съм хубава,незнам защо. -.- а и откакто ... се подстригах сама.... охх.. . А ами за момчето ,той е металист.И харесва момичета металистки :д .и ми казват ,че се хваща с момичета само за да ги ''обарва'' и да си играе с тях... аз пък го харесвам! Изглежда свестен.Та питам ви, как да се запозная с него? и как да ... незнам.. вие чувствали ли сте се грозни? Абе общо взето аз мисля че съм грозна а той като е a playa ....

Мооляя ви.Много искам дълъг и изчерпателен отговор