.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Мне...

Мне...

Ами.Нова ученичка съм, дойдох преди 4-5 месеца,намерих си приятели.Които се оказаха ''популярни,отворени'' знаете кво имам предвид.И си харесах едно момче.Той също се води ''известен,популярен бла бла'' ,и е от най ''популярния клас'' . Мда. Аз не съм особено известна (звучи тъпо) . А една от приятелките ми го познава и единствена е в добри отношения с него (другите 2 не са по други причини) , не иска да ме запознае ,защото ще разбере че го харесвам.И това е гадно.Каза да не се запознаваме и в скайп и фейсбук,защото пак ще разбере.Да,мислите си какво от това,детски истории,но ... Незнам.Незнам дали избивам комплекси,но мисля че съм дебела и грозна,е не си предствяйте слон ,хипопотам,но представите за момиче с хубаво тяло в наше време за доста изкривени.Казвам го защото, момчетата от моя клас са идиоти и непрекъснато ми казват ,че съм грозна и аз им повярвах... Много хора ми казват,че съм хубава,незнам защо. -.- а и откакто ... се подстригах сама.... охх.. . А ами за момчето ,той е металист.И харесва момичета металистки :д .и ми казват ,че се хваща с момичета само за да ги ''обарва'' и да си играе с тях... аз пък го харесвам! Изглежда свестен.Та питам ви, как да се запозная с него? и как да ... незнам.. вие чувствали ли сте се грозни? Абе общо взето аз мисля че съм грозна а той като е a playa ....

Мооляя ви.Много искам дълъг и изчерпателен отговор
    Before i forget i'm Psychosocial

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Дълъг и изчерпателен може да не е, но от мен ще получиш отговор, взимай го вече както знаеш.

Преди всичко да ти кажа, че приятелката ти те лъже. Не знам защо още не го схващаш, сигурно си по-малка или пък не ти се ще да е така.

Нея въобще не я бърка да ви запознае, все и е тая дали той ще разбере, или не, проблемът и че по-скоро тя го харесва! Изненада, нали ??

Остави я нея, кой я знае какви кифленски идеи си има.
    Ако искаш и кажи, че все пак искаш да се запознаеш и не те бърка дали момчето ще разбере за симпатиите ти.

Ако ли не - издебваш го като е сам и с някакъв рутинен въпрос го заговаряш. От там запознанството, фейсбук, скайп и айде.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    И не се прави на металистка, ако не си такава. Ще е много глупаво.

А дали си грозна или не, не всички момчета ходят с най-големите красавици. И много от по-обикновените момичета намират тяхна половинка. Спокойно

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Дълъг и изчерпателен може да не е, но от мен ще получиш отговор, взимай го вече както знаеш.

Преди всичко да ти кажа, че приятелката ти те лъже. Не знам защо още не го схващаш, сигурно си по-малка или пък не ти се ще да е така.

Нея въобще не я бърка да ви запознае, все и е тая дали той ще разбере, или не, проблемът и че по-скоро тя го харесва! Изненада, нали ??

Остави я нея, кой я знае какви кифленски идеи си има.
    Ако искаш и кажи, че все пак искаш да се запознаеш и не те бърка дали момчето ще разбере за симпатиите ти.

Ако ли не - издебваш го като е сам и с някакъв рутинен въпрос го заговаряш. От там запознанството, фейсбук, скайп и айде.
    Неее . абсолютно съм сигурна ,че не го харесва.АБСОЛЮТНО.просто беше запознала други момичета с него и стана голяма каша...

Цитирай Първоначално написано от vesito13

А дали си грозна или не, не всички момчета ходят с най-големите красавици. И много от по-обикновените момичета намират тяхна половинка. Спокойно
    Хехе . Аз съм ^^ и винаги съм била...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от slashhhhx

металистка ли ?

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от slashhhhx

металистка ли ?
    да.. :д още от 4 год :д щото баща ми е и така... и съм раснала с металика :д

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    металист незнам???

оправи си правописа и не се занимавай с такива тъпанари, само ще си провалиш живота
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Chacho
    Я се скрий в миша дупка бе! Металист на никой език не значи тъпанар. Слушай си там чалгата и не давай много акъл.

Към авторката: Ако се чувстваш дебела, защо не отслабнеш? Не се заяждам с този въпрос, долу в "Спорт и здраве" има много по темата и е въпрос на воля.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Оле!
    Това за косата/че си се подстригала сама/ като го видях ахнах.Честно,мислех си,че само аз съм толкова луда,за да го направя.
    Както каза Чачо,ако се чувстваш дебела,започни да спортуваш/правиш упражнения/храниш здравословно.
    Най-гадното нещо е да нямаш самочувствие.
    Работи върху недостатъците си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си