В крайна сметка прочетох историята и ако ти си объркан, аз мога да ти кажа, че 2 пъти повече от теб се обърках
Като цяло тая мацка ме съмнява нещо... цяла година скачала от връзка на връзка, предполам щото попада на неподходящи за нея, и изведнъж като попада на теб (ти, който изглеждаш свестен тип и небройкаджия), се отказва... Отделно на няколко пъти ти казва, че не те иска като нещо повече от приятел, пък те оставя да я целуваш къде ли не, не, че нещо ама аз не си целувам приятелите по устата )) Та, тя хем е свикнала с лошо отношение от предния и приятел (поне аз така го разбрах), а сега ти като се държиш супер добре с нея и тя ти се качва на главата и те разиграва, така че дръж се малко по-сопнато с нея и спри да й сваляш звездите, щото като направиш така с една жена и много й се вдигат активите и почва да си те върти на малкия пръст... Та така, ако решиш да продължаваш да я убеждаваш да опитвате, стига си й свалял звездите и направо си й кажи или да спре да те разиграва и залъгва, или спирайте изобщо взаимоотношения и я остави да се усети сама, че е сгрешила, като не те е допуснала до себе си...
А, между другото има ли вероятност нейната приятелка да те харесва теб, да си се замислял върху това?