.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    sofia

пъпки - отг

верно ли това че като си стиснеш някоя пъпка може да се разпространни тоест да ти излезнат и др... ?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    По- скоро не. Но може да се инфектира, тогава става по- зле- по- голяма и вероятно ще боли. Ако я разраниш остава белег. Затова си купи крем и не ги стискай...

Аз пък мисля , че е вярно.
    MEAN PEOPLE SUCK !

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    те пъпките заразни да знаете
    ОДИН!!!

Повече от фен
    да много е вярно всъщност и го знам от личен опит. Като изтискам една после си иам работа за цела вечер :Д тоест толко ми се появяват че оставам без ръце

Пич не ги стискай!Земи направи това - Парна баня 5 минути (един леген,кърпа над тиквата и вряла водица) преди това си правиш смес от две лъжици хлебна сода и една и половина вода (чаени) мацаш мястото и си ти Става и за пъпки и за черни точки Лично на мене ми помогна доста

Повече от фен
    x3mmaster мерси и на мен ми помагаш по тоя начин . Само начина с парната баня и с тиквата не го разбрах моеж ли да обясниш пак

Естествено,нямаш проблем Напълни си един леген с вряла вода,после вземаш една хавлия (по-големичка) Покриваш главата си,така че да не излиза пара навън и стоиш към две до три минути над него.Това се прави за да разшириш порите на лицето и после като третираш с хлебната сода и водата ще ги изчисти в дълбочина Ще ти пари малко но е ефективно После може да минеш мястото и с лимонов сок за затваряне на порите,но лично аз предпочитам да не се мацам допълнително Търкай пастата към 1,2 минути и после измий с топла вода.Понеже хлебната сода изсушава кожата и е хубаво да минеш мястото с овлажняващ крем или ако си с мазна кожа пак помага Надявам се да си ме разбрал Прави го през 2,3 дена , по твоя преценка

Повече от фен
    аха мерси . Аз иам една сауна за лице се казва и така го правя и после с един крем вътре с некви зрънца ама ще пробвам и със сместа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си